BLOGI ⟩ Elu24 Pühajärvel: märg ja palav jaanifestar sai läbi, meenutame eredamaid hetki!

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy

Vabariigi kuumim jaanipidu on pärast aastast pausi tagasi! Kahe päeva jooksul esineb Pühajärve ääres kogu Eesti popmuusika paremik ning kohale oodatakse tuhandeid pidutsejaid. Hoia end meluga kursis Elu24 otseblogi vahendusel!

14. korda toimuv Pühajärve jaanituli on muutunud legendaarseks festivaliks, kus tähistada kooli lõppu ja panna algus vingele suvele. Sel aastal avab jaanitule räppar Reket, kellele järgneb iga-aastane kindel tulija Terminaator. Esimese päeva lõpetab räpipunt 5miinust.

Sama tuliselt, kui esimene päev lõppeb, algab teine koos Shanoniga. Seejärel astuvad ühiskavaga lavale uue generatsiooni räpparid Villemdrillem ja Pluuto. Pühajärvest hiti teinud Smilers on samuti iga-aastane püsiesineja ja publiku vaieldamatu lemmik. Tänavuse jaanitule lõpetab megakontserdiga räppar Nublu.

Rannaala hõivavad Eesti parimad DJ-d, kes muudavad rannaäärse parima vaatega ööklubiks, kus kõlavad värskeimad pophitid. Lisaks heale muusikale ja peole on võimalik end erinevatel atraktsioonidel proovile panna, näiteks sooritada Pühajärve kohal benji-hüpet.

Pühajärv asub Valgamaal Otepää keskusest paari kilomeetri kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles