KLÕPS ⟩ Näitleja Michelle Pfeifferi 28-aastane tütar sattus üle pika aja emaga koos pildile

Elu24
Copy
Michelle Pfeiffer Roma 07/10/2019 Auditorium della Conciliazione Maleficent - Mistress of Evili European Premiere Photo Andrea Staccioli/Insidefoto PUBLICATIONxNOTxINxITA andreaxstaccioli
Michelle Pfeiffer Roma 07/10/2019 Auditorium della Conciliazione Maleficent - Mistress of Evili European Premiere Photo Andrea Staccioli/Insidefoto PUBLICATIONxNOTxINxITA andreaxstaccioli Foto: Andrea Staccioli/Insidefoto via www.imago-images.de

Hollywoodi näitleja ja kolmel korral Oscarile nomineeritud Michelle Pfeiffer (63) käib ajaga kaasas ning tegutseb juba paar aastat Instagramis. Hiljuti jagas näitleja oma fännidele aga haruldast pilti endast koos oma 28-aastase tütre Claudia Rose'iga.

Näitleja Michelle Pfeiffer, kelle Hollywoodi karjäär sai alguse 70ndate lõpus ja kestab siiani, sai esimest korda emaks 1993. aastal. Pfeiffer lapsendas tütre Claudia Rose'i vahetult enne seda, kui ta abiellus teleprodutsendi David E. Kelley'ga (alumisel pildil koos Pfeifferiga), vahendab People. Aasta hiljem sündis paarile poeg John Henry (26). 

Pärast seda kadus Pfeiffer mõneks ajaks rambivalguse käest ja tegi läbi aastate kaasa üksikutes filmides, et keskenduda oma perele. Seda kuni 2017. aastani, mil Pfeiffer uue hooga naasis. 2018. aastal sai Pfeiffer endale ka Marveli rolli ja tema esimeseks filmiks oli «Sipelgamees ja Vapsik».

2019. aastal liitus Pfeiffer ka Instagramiga ja on tänaseks seal jaganud üle 300 postituse.

Nüüd on Pfeiffer oma kahe miljoni jälgijaga Instagrami kontol jaganud pilti oma tütrest Claudia Rose'ist, mis on üsna haruldane hetk. Nimelt hoiab Claudia Rose tagasihoidlikku profiili ja on vaid mõnel korral koos emaga punasele vaibale sattunud, vahendab newsweek.com

Esimest korda võttis Pfeiffer tütre kaasa filmi «Juukselakk» (2007) esilinastusele, kui Claudia Rose oli kõigest 14-aastane. Samal aastal oli Claudia Rose koos emaga ka «Tähetolmu» esilinastusel.

Claudia Rose koos isa David E. Kelley ja ema Michelle Pfeifferiga 2012. aastal.
Claudia Rose koos isa David E. Kelley ja ema Michelle Pfeifferiga 2012. aastal. Foto: Shutterstock

2010. aastal käis Claudia Rose emaga kaasas ka Oscaritel, kui ta oli 17-aastane.

Kuna Claudia Rose'il teadaoleval enda sotsiaalmeedia kontot ei ole ja punasele vaibale ta viimastel aastatel sattunud ei ole, siis näeme teda üle pika aja just Pfeifferi instafotol. 

«Oma tüdrukuga linna peal,» kirjutas Pfeiffer pühapäeval postitatud foto selgituseks. 

Ka 26-aastane John Henry hoiab pigem tagasihoidlikumat profiili ja Pfeifferi Instagramis teda ei kohta. Küll aga jagas Pfeiffer möödunud aasta detsembris John Henry beebipilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles