PILTUUDIS ⟩ Tartu mehe omapärane kuumalaine-riietus tekitab küsimärke

Elu24
Copy
Joey telesarjast «Sõbrad». Pilt on illustreeriv.
Joey telesarjast «Sõbrad». Pilt on illustreeriv. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Avalikku Facebooki gruppi «Märgatud24 Tartus» ilmus eile pilt mehest, mis pani paljud imestama. Vaatepilt tekitas netirahvas palju küsimusi, kuid nii mõnigi pakkus välja oma selgituse, miks mees kuuma ilmaga nii palju riideid selga pani.

«Tervitused sellele kutile! Respekt sulle, sellise palavusega mitut jopet ja püksipaari kanda,» kirjutas Facebookis kodanik, kes märkas omapärase riietusega meest.

Postitusele lisas ta pildi, millel on näha, et mehel on tõesti seljas suur jope ja jalas mitu paari pükse. Fotole on ka ära märgitud, et tol hetkel oli Tartus 31 soojakraadi.

Omapäraselt riietatud meest märkas ka teine Tartu elanik. «Nägin ka teda. Mõtlesin, et kuskil varjatud kaamera. Lisaks oli tal veel mask ka ees,» kirjutas ta täpsustuseks. Veel lisati, et teda on märgatud ka Jõgeval, ja keegi teadis öelda, et mees kõndis sarnaselt ringi ka 2020. aasta suvel.

Ühele meenutas aga vaatepilt stseeni telesarjast «Sõbrad», kus Joey paneb endale korraga selga kõik Chandleri riided.

Iseäralik vaatepilt tekitas muidugi paljudes segadust, kuid nii mõnigi pakkus selgituseks põhjuse, miks on mehel palava ilmaga nii palju riideid korraga seljas.

«Variant A: kaotas kihlveo. Variant B: jaanidel mehel tööpäev ja mõtles, et kui päev enne kuumarabandusega EMOsse satub, saab jaanid vabaks,» pakkus üks kommentaarides.

Oli ka neid, kes pakkusid välja, et äkki on ta asotsiaal, kellel pole enda riideid kuhugi jätta. «Võib-olla tal pole riidekappi ja sellepärast paneb kõik riided korraga selga,» pakkus üks ja teine lisas: «Võibolla on tegemist asotsiaaliga, kellel ei ole oma asju kuhugi jätta ega panna ja peab neid kaasas kandma?»

Keegi tundis ka muret: «Äkki tal tõesti külm ja meie naerame ta üle.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles