PULMAKLÕPS ⟩ Tomi ja Anni Rahula tähistavad kaheksandat pulma-aastapäeva: aitäh, et olemas oled!

Elu24
Copy
Anni ja Tomi Rahula
Anni ja Tomi Rahula Foto: Raul Mee

Tomi ja Anni Rahula pulmadest möödub täna kaheksa aastat. Kuigi kaunis paar on olnud koos märksa kauem ja sõbrad on oldud juba terve kümnendi, siis tänane on Rahulate jaoks siiski väga tähtis päev. 

Paar on kihlatud 2012. aasta novembrikuust, kuid pulmavanded anti 2013. aasta 24. juunil. Jaanipäeval abiellusid muide ka Tomi vanemad Lydia ja Tõnis Rahula.

«Ilusat pulma-aastapäeva Härra Abikaasa! Aitäh, et olemas oled. Alati, iga kell, igal pool!» kirjutas Anni Rahula Instagramis ja jagas kaunist jäädvustust pulmapäevast. Ta tõdes, et sel sügisel saab neil täis kümme aastat deitimist. Sõpruse puhul on kümne aasta piir nüüdseks juba ületatud. 

«Aitäh, et minust varem ärkad, hommikusööki tihti ise valmistad, korrektne ning täpne oled ja nii palju huumorit igasse päeva tood. Et Sa õpetad mulle ja Rubile positiivset kangust, julgust ja oma soovide elluviimise kunsti, iga päev,» jagas Anni mõtteid. 

«Ei ole palju inimesi, kes minu (ja Rubi) pöörase tempo, mõttekäikude ja tegemistega suudaks sammu pidada või vajadusel käsipidurit (vähemalt üritada) tõmmata. Lihtne see vast pole, aga selle eest ei nääguta ma ka Sinuga kunagi... ei oska, ei ole ka vaja,» jätkas Tomi abikaasa. Anni meenutas siinkohal ka klassikute ütlust: «You sometimes lose, but always win (vahel küll kaotad, kuid alati võidad – toim).»

Kaunist pulma-aastapäeva Rahulatele! 

Vaata pilti allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles