Argo Ader puhkas abikaasaga päikeselisel Kreeka saarel: imeline Santorini imelise naisega

Elu24
Copy
Argo Ader ja Maarja Kerner-Ader.
Argo Ader ja Maarja Kerner-Ader. Foto: Erakogu

Treener Argo Ader põrutas koos abikaasa Maarja ja vanema lapsega päikeselisele Santorinile, kus peeti maha nii naise parima sõbranna pulmapidu kui veedeti mõnusalt aega pere seltsis. 

Instagramis jagab Maarja Kreekas Santorini saarel toimunud sõprade pulmas tehtud kaunist pilti, kus poseerib abikaasa Argoga.

«Ja ongi läbi meie puhkuse - pulma reis. Tahaks veel, aga tahaks koju ka! Nii mõnus on puhata ja chillida, aga õnneks tahan ma alatiii puhkuselt koju minna,» kirjutab Maarja.

Lisaks pulmapeo piltidele jagab naine oma Instagrami jälgijatega ka reisiseiklusi.

«Maailma parim reisiseltskond! Ühtegi tüli pole olnud, ühtegi vingumist pole olnud, mis siis, et temperatuur on ülikõrge ja jalutame pikki teid ainult mööda treppe,» kirjutab Maarja.

«Linnad siin on kaljude peale ehitatud ning tundub, et pole just best place vanadele ja lastele 😀 Pigem nagu sportlastele tehtud linnad, sest no ausalt, nagu trenni teeks iga päev. Seekord tulime siia mu parima sõbranna pulma ning otseselt bassupuhkust nautima ei tulnud. Avastame erinevaid linnasid, sõidame kabrioga ringi ning naudime head Kreeka kööki. Mulle meeldib kui puhkus on planeeritud just millegi pärast, ehk seekord pulmade tõttu.»

Reisiseltskonnale annab naine hinde 10 palli süsteemis miljon! 

Ka Argo lisas sotsiaalmeediasse kauni foto abikaasaga, kuhu kirjutas: «Imeline Santorini koos imelise naisega😉»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles