Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

PÜKSID MAHA Vaata Justini pilti, mille Instagram välja praakis!

Elu24
Copy
Justin McNairn.
Justin McNairn. Foto: Erakogu

Austraalia täkk Justin McNairn jagas Instagramis eile kuuma jäädvustust, mida nähes tema jälgijad pildi peale kaebasid. Postitus kustutati Instagramist, kuid ega seepärast siis pilt jagamata ei jäänud.

Vaata tsenseerimata fotot artikli lõpust!

«Okei, kes olid need, kes mu sisu peale kaebasid. Ma loodan, et see vastab teie standarditele,» naljatas Justin McNairn Instagramis. Mees jagas fotot ka teist korda, kuid nõnda, et privaatsemad kohad olid ära peidetud.

«Miks peaks keegi kaebama nii kuuma sisu peale? Kõik, mida me möödunud aastal nägime, on seotud pärgade ja surmaga! Tahame näha hoopis kõiki neid ägedaid kutte ja unistada paremast ajast,» kirjutas keegi. Justini sõnul oli see parim kommentaar, mida ta eal näinud on.

«Tahaks näha originaali,» kirjutas üks nukral toonil. «Oodake OnlyFansi,» teatas meelelahutaja. Jääb vaid üle küsida, kas Justinit on õige pea oodata ka populaarsele platvormile? Seda näitab vaid tulevik.

Austraalia täkk jagas Elu24ga ka originaalfotot, mida enam internetiavarustest ei leia. Pildi autor on andekas fotograaf Siiri Kumari, kelle Instagramist leiab tuhandeid kauneid jäädvustusi.

Vaata pilti allpool! Kas on liiga kuum Instagrami jaoks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles