Harri Kingo ja Kirsti Timmeri vahel kiskus tuliseks: on Timmer üldse selgeltnägija? (6)

Elu24
Copy
Kirsti Timmer ja Harri Kingo.
Kirsti Timmer ja Harri Kingo. Foto: Madis Sinivee, Marina Puškar

Esmaspäeval võttis Kirsti Timmer sõna avalike skandaalide teemal ja ütles, et pole kena meedias oma musta pesu pesta. Nähes Timmerit peale sõnavõtte meedias figureerimas, seadis ajakirjanik Harri Kingo kahtluse alla naise selgeltnägemise oskused. 

Harri Kingo sõnul on Kirsti Timmeri öeldu küllaltki banaalne. Mehe sõnul võiks öelda kes tahes, et «ta tahab end puhtaks pesta teisi laimates» ja selleks pole vaja end selgeltnägijaks nimetada. 

«On Timmer üldse selgeltnägija?» viskab Kingo õhku küsimuse ja põhjendab, miks ta selles sügavalt kahtleb. «Ta on ehk kusagilt raamatust vist ära õppinud kaartide tähendused. Et mitte päris mööda ennustada ja midagi siiski inimesele rääkida. Raamatutarkus on ju kena, aga näib, kõik ülejäänu on tema isikliku fantaasia vili,» kirjutas ta Facebookis. Ajakirjaniku sõnul ei saa seda aga paraku usaldada. 

Aastaid tagasi olevat Kingo pakkunud selgeltnägijale, et läheb tema juurde ja paneb ta proovile. «Ta ei tea minu minevikust, olevikust ega tulevikust suurt midagi. Ehk vaid seda, mida olen kunagi ise ajakirjandusele endast ise rääkinud ja mis on niigi avalikult üldteada,» jutustas ta. Plaani käis ta välja suurest uudishimust selle vastu, kas Timmer paneb täppi milleski, mida teised ei tea. 

«Ta justkui oli sellega meie kohtumisega ja minust mulle rääkimisega siis nõus. Vähemasti ta ei keeldunud. Kuid kutset selleks seansiks pole ma temalt senini saanud,» tõdes ajakirjanik. Kingo sõnul on ta endiselt huvitatud seansist Timmeriga ja tal ei oleks midagi selle vastu, kui ta temast pisut räägiks. Hiljem sooviks mees anda kõigile teada, mis oli jutu tulemus, kui palju oli tõde, kui palju fantaasiaid ja kui palju lihtsalt ümmargust juttu. 

«Kui ta on tõesti selgeltnägija, ta peaks mulle suutma minu minevikust ja olevikust öelda midagi, mida keegi maailmas peale minu ei tea. Kui ta seda suudab, ma olen esimene, kes teda selgeltnägijana avalikult tunnustab. Luban!» teatas Kingo, kes Timmeri kutset seansile ootama jääb. 

Ka Timmer ei jäänud seepeale vaiki ja sõnas, et kellelegi ta end tõestama küll ei hakka.  «Kui sa küsid, kus ja kuidas ma omandasin, siis pole millestki rääkida. Mul on sünniga antud see omadus, ma ei ole õppinud kusagil ja ei pea seda õpitavaks. Keegi ei saa õppida nägemist. See on vereliiniga antud,» kirjutas ta. 

Timmer meenutas aegu, kui ennustas ette, et tuleb hingamisteede haigus, Magnus Kirt ei sõida olümpiale ja rallis ei tule saavutusi. «See on kõik olemas järelvaadatav. Kui sa midagi sellest ei tea, mida teinud olen, miks sa kirjutad mu kohta nii?» rääkis selgeltnägija hämmeldunult ja otsustas mehe rahule jätta. 

«Me ei kohtu, ma ei soovi suhelda inimesega, kes tõuseb hommikul üles ja kirjutab niisama sellise laimujutu. Arva minust, mida iganes soovid, aga oleksid intelligentse inimesena võinud enne ehk natukenegi end kurssi viia,» lõpetas Timmer ja soovitas Kingol hoida silma peale puusadel, jalgadel, verel ja meeleoludel. 

Kingo jäi ootama Timmerilt pakkumist, millal ja kus kohtuda, ja otsustas kustutada armutult postituse alt kõigi teiste kommenteerijate mõtted. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles