Kohus keeldus Britney Spearsi tema isa eeskoste alt vabastamast

Elu24
Copy
Britney Spears 2011. aastal.
Britney Spears 2011. aastal. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

USA popstaar Britney Spears on elanud aastaid isa Jamie Spearsi eestkoste all. Hiljuti avaldas laulja, et eestkoste all olemine on teda traumeerinud ja ta on hoidunud pikalt avalikult sel teemal rääkimisest, kartes, et teda ei usuta. Spears soovis isa eeskoste alt vabaneda, kuid kohus keeldus.

23. juunil anti Britney Spearsile võimalus öelda, mida ta tunneb. Kohtuistungil tunnistas laulja, et on läbi elanud suure trauma, mille on põhjustanud mitmed inimesed ta elus, kirjutas Elu24 nädal tagasi. Popstaari elu on kontrollitud pea 13 aastat, kui 2008. aastal sai laulja isast tema eestkostja.

Oma tundeid väljendas lauljatar Los Angelese maakonna ülemkohtu kohtunikule Brenda Pennyle esimesel avalikul istungil peale seda, kui avaldati dokumentaalfilm lauljatari elust eestkoste all. Loe rohkem siit: Kõmulise dokfilmi peategelane Britney Spears avaldas lõpuks, mis ta sellest ise arvab. Muusik ei soovinud rääkida avalikult, kuna kartis, et keegi ei usuks teda. «Ma ei ole kohtus väga pikalt käinud, sest ma tundsin, et mind ei võeta kuulda,» tõdes Spears.

Britney Spearsi isa Jamie Spears.
Britney Spearsi isa Jamie Spears. Foto: Nick Ut/Scanpix

«Ma olen valetanud ja öelnud kogu maailmale, et mul on kõik korras ja ma olen õnnelik... Olen tegelikult olnud šokis. Traumeeritud,» rääkis lauljanna. «Aga nüüd ma räägin teile tõtt. Okei, ma pole õnnelik. Ma ei saa magada,» jätkas ta. Istungi ajal rääkis Spears, et soovis saada lapsi, kuid tema eestkostja ei lubanud tal rasestumisvastast spiraali eemaldada.

Spears tunnistas, et ei olnud kogu selle aja teadlik, et ta võiks taotleda eestkoste tühistamist.

Eile, 30. juunil, keeldus kohtunik Spearsi isa eeskoste alt vabastamisest, vahendab The Guardian. Laulja advokaat Samuel Ingham palus Los Angelese kohtul Jamie Spearsi mitmemiljonilise pärandvara haldamise kohalt tagandada. 

Kui ta nõudis Jamie Spearsi eemaldamist eelmise aasta novembris, ütles Ingham, et Spears (39) kardab oma isa ja soovib, et ta vabastatakse eeskoste alt, mis on tema sõnul kontrollinud tema elu alates 2008. aastast. Kohtuvaidlustes ütles Britney Spears, et ta soovib eraõiguslikku varahaldusfirmat Bessemer Trust nimetada ainukeseks eeskostjaks.

Kohtunik Brenda Penny keeldus taotlusest, kuid määras Bessemer Trusti kaaseestkostjaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles