Marimellidel sai kohtumisest 13 aastat: mäletame seda nagu eilset päeva...

Elu24
Copy
Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers, Marimelli blogi autorid.
Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers, Marimelli blogi autorid. Foto: Mari-Leen Albers

Blogijatepaar Marimell tähistab täna 13 aasta möödumist nende esimesest kohtumisest. Kaunis paar jagas Instagramis eredaid mälestusi, mis teevad ka kõige külmema hingega inimesel südame soojaks. 

«Täna saab meil koos 13 aastat, mida me mäletame nagu eilset päeva...» kirjutasid Marimelli blogi pidajad Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson Instagramis. Mari-Leen jagas platvormil ka kauneid mälestusi ja romantilisi pilte. 

«Kuidas me esimest korda rannas käisime ja Meelis arglikult mu käest haaras... Kuidas ma taasiseseisvumispäeva varahommikul Kakumäelt jalgsi Kristiinesse kõndisin, sest bussid veel ei sõitnud ja taksosid polnud saada, aga soov Meelist näha oli suur...»

«Kuidas Koidu ja Getteri «Valged ööd» said reaalsuseks ja klubid pandi kinni alles siis, kui meie olime lahkunud... Kuidas Meelis jättis mulle liniku all 100 krooni ja ma ei raatsinud seda kuude viisi kasutada… Kuidas Meelis palus mul laevalt endale lõhna tuua ja ma tõin küll õige nimega lõhna, aga naiste oma...»

«Kuidas ta Tais mu kätt palus…» kirjutas Mari-Leen. 

Kuraditosina aasta jooksul on paarike enda sõnul kogunenud nii palju, et seda kõike võikski loetlema jääda. «Alati oleme teineteisele toeks olnud, nii heas kui halvas, nii haiguses kui tervises, rikkuses ja vaesuses... ei saaks olla ilusam, mõnusam ja toredam,» lõpetasid nad postituse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles