Kaupo Käsik tuli tagumikku trimmima ema palvel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Tantsi tagumik trimmi“ casting Nokia kontserdisaali fuajees
„Tantsi tagumik trimmi“ casting Nokia kontserdisaali fuajees Foto: Jelena Rudi

Täna toimus Tallinnas Nokia Kontserdimajas osalejate valimine TV3 kevadhooaja saatesse «Tantsi tagumik trimmi».
Vaatamata krõbedatele külmakraadidele oli tahtjaid üsna arvukalt – üheksale kohale kandideeris üle kahesaja inimese.

43-aastane Kaupo Käsik tuli saatesse ema palvel. «Ema käis mulle peale, helistas paar nädalat järjest ja ütles: «Kuule pojakene, äkki sa ikka lähed». Mina vastu: «No lõpeta ära!» Aga siis ühel õhtul pärast kolmandat klaasi viskit oli selline mõnus surin sees ja TV 3-st tuli just reklaam ning mõtlesin, et teen pulli ja täidan selle ankeedi ära ning nii ta läks.»

Vaatamata n-ö naljaga täidetud ankeedile on mehel siiski tõsine soov saatesse valitava üheksa osaleja sekka pääseda. «Minu kõige suurem hirm ongi, et äkki ma ei saa siia. Muud ma ei karda, see ongi just hea stiimul kui 100 000 või 200 000 inimest vaatavad, sest siis pole enam valikut ning peab hakkama kaalust alla võtma. Siis pole enam nii, et lähed koju ja libistad ühe õlle sisse, siis teise ja kolmanda,» teeb hetkel 146,5 kilogrammi kaaluvale mehele tervis järjest rohkem muret.

Kaalus juurde võtmisele aitab tublisti juurde Kaupo eriline nõrkus kokanduse vastu. «Küpsetasin oma esimese biskviidi siis kui lugema õppisin ning esimene lehttaigen valmis 12-aastaselt. Mulle meeldib väga süüa teha, käin hobikorras tuttavatele näiteks sünnipäevalaudu tegemas. Kõige hullem ongi, et koos söögiga kaasnevad kalorid ja kilod ning kogu see jama,» kurtis Kaupo.

Igapäevaselt puhastusfirma eesotsas leiba teeniva mehe soov on saates kaalu langetada vähemalt 110 kilogrammini. «Seitse aastat tagasi võtsin koos naistega puhastusfirmas tööd tehes kahe kuuga 22 kilogrammi alla, kaalusin siis 113 kilo. Vat siis oli raske isegi tänaval käia, pidin naisi kaikaga eemale ajama Nii heas vormis ja hea nägin välja,» muheles mees. «Kõige rohkem teeb muret see, et vanus pressib ka peale, 44 on tulemas. Distsipliini puudub täielikult – jälle hakkab pihta see, et alustame esimesest kuupäevast, esmaspäevast, uuest aastast ja kõik selline jama. Kui saatesse saan, siis vaatavad mind kõik need inimesed, sugulased ja sõbrad ning siis ei saa enam kellegi lootusi petta!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles