Teele Viira tahab olla kaalulangetajatele päikese eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira
Teele Viira Foto: Jelena Rudi

Täna toimus Tallinna Nokia Kontserdimajas osalejate valik TV3 kevadhooaja saatesse «Tantsi tagumik trimmi».
Vaatamata krõbedatele külmakraadidele oli tahtjaid üsna arvukalt – üheksale kohale kandideeris üle kahesaja inimese.

Saadet hakkab juhtima noor lauljatar Teele Viira, kes sai avalikkusele tuntuks eelkõige mullusest «Eesti otsib superstaari» heitlusest. Neiu jaoks on tegemist juba teise ettevõtmisega, mille eesotsas produktsioonifirma Ruut just teda näha soovib.

«Tantsi tagumik trimmi» saatele läheb ta vastu entusiastlikult. «Loodan, et suudan osalejatele toeks olla ning soovin, et nad mind ei kardaks, sest ma ei ole ju hullem ülekaaluline. Tahan olla neile justkui päikese eest, innustada ja kannustada,» loodab neiu, et sellest kujuneb üks väga vahva projekt, kus kedagi ei naeruvääristata.

Teleprojektist «Laulupealinn» oma esimese saate juhtimise kogemuse saanud Teele arvates nõuab tema roll eelkõige just sisemist vastupidavust ja korrektsust. «Kuigi inimesi intervjueerides tuleb küsimused endal välja möelda, siis enamus tekste on ette antud. Neid tuleb aga harjutada, sest ma ei taha, et see kuidagi völts välja kukuks – loed maha ja silmad koguaeg käivad.»

Vaatamata järjest suurematele projektidele ja vastutusele püüab neiu ikka endaks jääda. «Ma ei mõtle igapäevaselt sellele, mida ma aasta jooksul saavutanud olen. Ma ei tunne end ka kuidagi teistmoodi või tähtsamana – kui ma superstaarisaatesse tulin, siis üritasin olla hästi siiras ja rääkida asjadest nii, nagu ma päriselt mötlen ja tunnen. Olen kuni praeguseni seda instinkti usaldanud,» lisas Teele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles