Eesti bikiinibränd esitleb värsket kollektsiooni selliste piltidega, et sõnadest jääb puudu. Paistab, et fotosessiooni jaoks on kokku kutsutud kodumaa kaunimad näkid.

Särisevalt kuum pildiseeria pärineb kodumaise bikiinibrändi Peachys Wear uue kollektsiooni «Sweet» fotošuudilt. Modellid olid Marie Korol, Madeleyn Kurg, Alicia Tsingisser, Liis Lahesoo ja Karmen Gloria Kõva.

Modellid Madeleyn Kurg ja Karmen Gloria Kõva.
Modellid Madeleyn Kurg ja Karmen Gloria Kõva. Foto: Marleen Muhuste

Brändi looja Marleen Kim Anh Luongi sõnul sai ta inspiratsiooni koroonaperioodist, kui tekkis aega mõtteid ja ideid koguda. «Peale pikka talveperioodi, kus pidime oma ilusaid kehasid katma paksude riiete alla, ei jõudnud ma suve ära oodata, et uute disainidega välja tulla!» rääkis Marleen Elu24-le.

Tema sõnul meenutab kollektsioon mõnusat suvesoojust ja rannailma. «Usu mind, nende bikiinidega ei saa keegi sinult rannas pilku pöörata,» lubab Marleen.

Modell Madeleyn Kurg.
Modell Madeleyn Kurg. Foto: Marleen Muhuste
Modellid Marie Korol ja Liis Lahesoo.
Modellid Marie Korol ja Liis Lahesoo. Foto: Marleen Muhuste
Modell Alicia Tsingisser.
Modell Alicia Tsingisser. Foto: Marleen Muhuste

Eestlanna tõmbas rannariiete brändi käima mullu koroonakevadel täiesti üksinda. «Mulle on alati meeldinud moemaailma telgitaguseid jälgida, mistõttu tundus loogiline, et mul on varsti ka oma riidebränd. Riietusega saab väljendada ja öelda ju nii palju!» räägib Marleen, kes disainib kõik tooted ise. Ideede elluviimisel on abiks kaks õmblejat. «Kvaliteet on minu jaoks ülioluline – mitte ükski bikiinipaar ei lähe enne müüki, kui olen selle oma range pilguga üle vaadanud,» ütleb Marleen.

Modell Liis Lahesoo.
Modell Liis Lahesoo. Foto: Marleen Muhuste
Modell Madeleyn Kurg.
Modell Madeleyn Kurg. Foto: Marleen Muhuste
Modell Marie Korol.
Modell Marie Korol. Foto: Marleen Muhuste

Brändi looja arvates jääb Peachys Wear silma säravate värvide ja julgete lõigetega. «Peachys Wear on loodud kõigile, kes soovivad kanda silmapaistvaid bikiine ning tunda ennast enesekindla ja seksikana,» ütleb Marleen, kelle sõnul aitavad rannariided naistes ka ühtekuuluvustunnet tekitada. «Ettevõtte missioon on toetada naiste usku endasse ja tuua välja nende parimad küljed. Ära otsi teistes vigu. Märka head energiat enda ümber ja tee rohkem komplimente, mis teistele naeratuse näole tooks,» räägib ta.

Modell Karmen Gloria Kõva.
Modell Karmen Gloria Kõva. Foto: Marleen Muhuste
Peachys Weari uus bikiinikollektsioon.
Peachys Weari uus bikiinikollektsioon. Foto: Marleen Muhuste
Kommentaarid
Copy