GALERII ⟩ Kuulsuste tenniselahing: vaata, kuidas püsib Reketi käes reket ja kuidas Mart Poom ässa paneb!

Elu24
Copy

Tallinna Kalevi tennisekeskuses toimuvad sel nädalal teatavasti Eesti tennise meistrivõistlused. Kolmapäeval kell 12, enne meistrivõistluste üksikmängude poolfinaale peeti Herne tänava väljakutel traditsiooniline kuulsuste paarismängu turniir.

Meeleolukal turniiril osalesid tuntud tegijad eri valdkondadest, kes selle järgi ka meeskondadesse jagati. Mängiti ajatennist, kusjuures arvesse läksid võidetud geimid.

Olümpiasangarite tiimi moodustasid Allar Levandi, Ago Markvardt, Indrek Sei ja Mart Poom.

Poliitikute lippu hoidsid seekord kõrgel Kristen Michal, Jaanus Karilaid, Rannar Vassiljev ja Urmas Mardi.

Muusikuid ja näitlejaid esindasid muu hulgas Reket ehk Tom Olaf Urb, Bert Pringi ja Marek Demjanov. Oma ala tippude võistkonda kuulusid südamearst Margus Viigimaa, kirurg Sven Troost ja moekunstnik Kairi Vilderson. Spordiajakirjanikest tulid mängima Gunnar Leheste, Ivar Jurtšenko, Maxim Tuul ja Donatas Narmont. ETLi toetajatest demonstreerisid hetkevormi Reet Hääl, Silver Rits (Rickman) ja Raivo Hermlin (Rikets), vahendas Tennisnet.

Kuulsuste turniiri kestis umbes kaks tundi. Pärast seda tulid platsile Eesti meistrivõistluste meeste turniiri poolfinalistid Vladimir Ivanov ja Siim Troost ning Karl Kiur Saar ja Kenneth Raisma.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles