Briti poksilegendi 29-aastane poeg leiti Dubai rannast uppununa

Elu24
Copy
Poksilegendist isa jälgedes astuv Sebastian Eubank suri 29-aastaselt.
Poksilegendist isa jälgedes astuv Sebastian Eubank suri 29-aastaselt. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

1990 aastal oma esimese tiitlivöö võitnud poksija Chris Eubank, keda peetakse üheks Suurbritannia parimaks poksijaks, teatas reedel sotsiaalmeedias oma 29-aastase poja surmast.

Poksilegend Chris Eubank avaldas sotsiaalmeedias reedel, et tema 29-aastane poeb Sebastian Eubank (alumisel pildil koos isaga) suri kestva nädala alguses. 

Sebastian oli läinud kodu lähedal asuvasse Dubai randa ujuma, kuid uppus, vahendab TMZ. Sebastian elas Dubais koos oma naise Salma ja nende ühekuuse poja Raheemiga. 

«Ei kujutanud kunagi ette, et pean neid sõnu kirjutama või kirjeldama neid tundeid, mis mul poja kaotusega tekkinud,» avaldas 54-aastane Eubank.

Sarnaselt oma isale tegeles Sebastian poksimisega ja kasutas poksiringis nime «Alka Lion». Ta võitis oma karjääri jooksul kaks professionaalset matši (viimase 2019. aasta mais). Alles möödunud aastal tegi ta oma MMA debüüdi, mille videomeenutuse leiab mehe Youtube'i kanalilt. Ta oli ka personaalne treener. 

Sebastiani vanem vend Chris Eubank Jr., kes on samuti professionaalne poksija, kirjutas oma pühenduses järgmiselt: «Puhka rahus, väike vend. Armastan sind ja sind jäädakse igavesti igatsema.»

«Ma ei nutnud sellest ajast saati, kui olin 12-aastane. Eile nutsin ma terve päeva. Mul on kahju, et ma ei olnud seal sind valvamas nagu suured vennad seda teevad. Ma ei suuda uskuda, et sa oled läinud, kuid sa jääd igavesti minu südamesse ja hinge,» kirjutas Eubank Jr. laupäeva varahommikul. Mitu emotsionaalset postitust teinud Eubank Jr. jagas ka pilti Sebastianist koos tema ühekuuse pojaga.

18. juulil oleks Sebastian tähistanud oma 30. sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles