Carmen Pritson perearst Jolleri sõnavõttudest: ta on mu nime mitu korda mustanud! (1)

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Perearst Karmen Joller ja Carmen Pritson.
Perearst Karmen Joller ja Carmen Pritson. Foto: Konstantin Sednev/ Raul Mee

Perearst Karmen Joller postitas mõne päeva eest Facebooki kommentaari uudisele, et Carmen Pritsonist saab Kiili koolis õpetaja. «Kits kärneriks ja uhhuu-teaduste propageerija lastele terviseõpetajaks,» lajatas Joller. Nüüd kommenteeris perearsti sõnavõtte ka Carmen Pritson.

«Nii huvitav. Ma pole mitte kunagi Karmen Jolleri kohta ühtegi halba sõna öelnud. Küll aga on tema minu nime korduvalt mustanud. Ma pole tema valusaid postitusi kommenteerinud ega isegi süüvinud, kus ta jälle on jõudnud kellelegi ära panna. Mind paneb kohati lihtsalt imestama, kuidas on ühes inimeses nii palju viha, et sellest juba küllalt ei saa? Miks inimene lihtsalt salvab? Miks haritud inimesed arvavad, et positsioon on igavene? Kust see tuleb,» küsib Pritson Facebookis.

Kõige kummalisem asjaolu on Pritsoni sõnul see, et ta on Karmen Jolleri perearstikeskuse nimekirjas. «Ma olen tema keskuse klient, kes tema keskusele raha sisse toob. Uskumatu kurjus on inimeses ja pidevalt kuulen, kuidas trollid teda ründavad. Jälle on keegi teda solvanud vôi ähvardanud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles