KLÕPS ⟩ Keit Pentus-Rosimannus naudib abikaasaga valgeid suveöid: viisime kõhus kasvava inimese kultuuri nautima!

Elu24
Copy
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus. Foto: Mailiis Ollino

Poliitik Keit Pentus-Rosimannus ja abikaasa Rain Rosimannus naudivad kauneid suveõhtuid kultuuriüritusi külastades. Kõhus kasvav laps sai koos vanematega taas muusikat kuulata. 

«Kuidas veeta üks absoluutselt imeline juulikuu õhtu?» küsis Keit Instagrami loos ja vastas küsimusele mere ääres tehtud pildiga, kus poseeriti jahtide taustal.

Säravkollases kleidis poliitik ja tema kallim Rain suundusid seejärel kuulama kontserti Pirita kloostri varemetes, kus astus lavale Kadri Voorand. «Ürgandekas Kadri Voorand oli lihtsalt lummav,» muljetas Keit. «Viisime kõhus kasvava väikese inimese taas kultuuri nautima,» lisas ta. 

Rannaliival jäädvustati ka romantiline hetk, mil päike loojus. «Ilusat on igas maailmanurgas, aga Eesti valgetele öödele ei saa mu meelest lihtsalt miski vastu 💫,» kirjutas õige pea emaks saav poliitik postituses. 

Vaata pilti all!

Ilmakodanik peaks Keidi sõnul nägema päevavalgust selle suve lõpus. Rahandusminister avaldas 8. mail, et nad said abikaasa Rainiga ise rõõmustavast uudisest teada natuke enne jõule: «Üks pikalt unistatud unistus ja oodatud elumuutus on tõeks saamas – ootame beebit, kes peaks sündima suve lõpus.» Pikalt koos olnud Keit ja Rain kihlusid 2008. aastal ja abiellusid 2012. aasta augustis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles