RAJU VIDEO ⟩ Autovaras rammis luksusmaasturiga politsei eest põgenedes autosid ja kihutas raudteel

Kert Avasalu
Copy
Discovery kihutas üllatunud rongiootajate eest läbi.
Discovery kihutas üllatunud rongiootajate eest läbi. Foto: Kuvatõmmis

Briti politsei otsib siiani taga juhti, kes varastatud luksusmaasturiga korrakaitsjaid vigastas ja linnas filmiliku tagaajamise põhjustas, kirjutab Sky News.

Briti Essexi politsei otsib taga autojuhti, kes põhjustas Cheshunti linnakeses varastatud Land Rover Discoveryga kaost. Pealtvaatajad suutsid hullunult kihutanud maasturi manöövrid mitmes kohas kaamerale püüda.

Sündmused said alguse tänaval, kus politsei üritas autovarast rooli tagant ära tõmmata. «Tule autost välja!» võib neid karjumas kuulda. Kahtlusalune pani aga tagurpidikäigu sisse ja vajutas gaasi põhja.

Nii rammis ta enda taga seisnud autosid, samas lohistas Land Roveri lahtine uks ühte politseinikut 20 meetrit kaasa. Siis kihutas autovaras aga minema, jättes patrullauto keset kaost seisma.

Järgnevad videod näitavad, kuidas must maastur keeras ühel ülekäigul hoopis raudteele, sõites tõkkepuust läbi. Auto jõudis kihutada läbi ka rongijaamas ootavate inimeste eest, kuid jäi varsti seisma. Kuna politsei sinna järele ei jõudnud, pages juht joostes.

Land Rover jäi aga rööbastele, mistõttu teatas raudtee haldaja ka suurest häirest rongigraafikus. Selline auto maksab uuena Ühendkuningriigis 50 000 – 70 000 eurot. Nüüdseks on masin sealt eemaldatud, kuid kaost tekitanud juhti otsitakse siiani taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles