See Tiktoki kaunitar näeb välja täpselt nagu Scarlett Johansson!

Elu24
Copy
Scarlett Johansson.
Scarlett Johansson. Foto: Valerie Macon/Scanpix

Tiktokis kogub miljoneid vaatamisi neiu, kes näeb välja täpselt nagu Scarlett Johansson. 

Tiktoki kasutaja @kate_johansson jagab platvormil meeleolukaid videoid, milles jäljendab Hollywoodi armastatud näitlejat Scarlett Johanssoni. Naine on pärit Venemaalt ja tema kodanikunimi on Jekaterina Šumskaja. Tiktokkeri tuhanded jälgijad, sealhulgas Scarletti fännid, armastavad tema lühiklippe. 

Mitmed tõdesid, et ta näeb näitlejaga isegi hirmuäratavalt sarnane välja. «Ta näeb välja rohkem Johansson kui Scarlett ise!» naljatas üks. «Te ütlete mulle, et see pole Scarlett?!» väljendas teine hämmingut. «Okei, ma arvasin, et Scarlettil on kaksikõde, mitte ta peres pole kolmikud,» jätkas keegi. 

Paljud naljatasid, et Jekaterina võiks vabalt asendada ka Scarlettit nüüd, kui naine varsti emaks saab ja näitlejatöö pausile paneb. Loe rohkem siit: Kiivalt hoitud saladus paljastatud: näitleja Scarlett Johansson hakkab varsti sünnitama.

Mitmes videos teeb Jekaterina järgi näitleja Marveli filmirolle. Nende tarvis on ta muretsenud omale sobivad kostüümid ja parukad. Tema kõige populaarsemal videol on üle 70 miljoni vaatamise. 

Vaata videot allpool!

@kate_johansson

♬ original sound - Josh & Bronson
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles