Gerard Depardieu hakkab mängima vägistamiskatses süüdistatud Dominigue Strauss-Kahni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gérard Depardieu.
Gérard Depardieu. Foto: SCANPIX

Prantsuse näitleja Gerard Depardieu hakkab uues filmis kehastama Maailma Valuutafondi endist juhti Dominique Strauss-Kahni, keda süüdistati seksuaalkuriteos.

Režissöör Abel Ferrara käe all valmiv linateos räägib Strauss-Kahni Prantsusmaa presidendiks kandideerimise luhtunud võimalustest, edastab AFP.

Strauss-Kahni abikaasat Anne Sinclairi kehastab näitlejanna Isabelle Adjani.

Ferrara ei paljastanud veel, kes mängib filmis skandaalis võtmetegelaseks olnud luksushotelli toateenijat Nafissatou Diallot. Diallo süüdistas IMFi eksjuhti, et mees püüdis teda möödunud aasta 14. mail New Yorgis asuvas Sofiteli hotellis vägistada.

«Tegemist on seksist ja poliitikast rääkiva filmiga. Gererd Depardieu on Strauss-Kahni rolli ideaalne,» selgitas režissöör.

Uue filmi võtted algavad sellel kevadel. Võttepaigad on New Yorgis, Washingtonis ja Pariisis, kus leidsid aset ka tegelikud Strauss-Kahniga toimunud sündmused.

63-aastane Depardieu ei soovinud uut rolli pikalt kommenteerida.

Ta ütles väljaandele Le Journal Du Dimanche: «Mulle meeldib kehastada tegelasi, kes mulle tegelikult ei meeldi või kellega ma sarnane ei ole».

62-aastane Strauss-Kahn astus möödunud aasta mais IMFi juhi kohalt tagasi pärast toateenija Diallo süüdistusi. IMFi eksjuhi sõnul olevat toateenija esialgu seksiga nõustunud. Strauss-Kahni hoiti kinni New Yorgi Rykeri saare vanglas. Hiljem vabastas kohus ta kõikidest süüdistustest, kuna toateenija väidete kohta ei leitud piisavalt kinnitust.

Ta pöördus oma kodumaale Prantsusmaale tagasi ning seal süüdistas teda seksuaalses ahistamises üks naiskirjanik.

Kaks kuud tagasi seostati Strauss-Kahni nime Lille`is tegutseva prostitutsiooniäriga. Järgnevatel nädalatel kuulab politsei Strauss-Kahni üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles