TOP 3 Avasta Eestimaad! Kolm parima valikuga autorenti

Copy
Foto: Shutterstock

Mida teha, kui tahaks puhkuse ajal kogu perega minna Eesti imekauneid kohti avastama, kuid puudub transport? Siinkohal võib abiks olla auto rentimine. Aga see võimalus ei ole täna enam ainult selleks, et puhkuse ajal reisida. Teinekord oleks suuremat autot või koguni kaubikut vaja näiteks kolimiseks. Alljärgnevalt oleme välja toonud kolm autorenti pakkuvat ettevõtet, mis pakuvad valikut tavaautodest elektriautodeni ning sõiduautodest kaubikute ja väikebussideni.

ProRent

 

Foto: ProRent

ProRent pakub laias valikus ja hea hinna-kvaliteedi suhtega autorenti Tallinnas. ProRendi eesmärgiks on pakkuda oma klientidele kõrgel tasemel klienditeenindust ja mugavat ning turvalist renditeenust. ProRendist sõiduki rentides võid olla kindel, et saad puhta, hooldatud ja tehniliselt kontrollitud sõiduki.

Mitmekülgses valikus on erineva suuruse ja hinnaga sõidukeid alates sõiduautodest, lõpetades kaubikute ja väikebussidega. Nii leiab igaüks sealt endale sobiva rendiauto, sõltumata sellest, kas sõidukit on vaja äri- või erasõiduks ja kas eelistatakse manuaal- või automaatkäigukasti.

Täpse rendikulu saab ProRent Autorent veebilehel lihtsalt välja arvutada ja seda on võimalik teha kohe autot tellides. Rendihinnad on KÕIK hinnas põhimõttel — nii saad olla kindel, et rendihinnale ei lisandu peidetud tasusid.

Hea võimalusena pakub ProRent ka pikaajalist autorenti, mis tagab kindla kõik hinnas fikseeritud ja tavarendist soodsama kuumakse. Lisaks on pikaajalise rendi puhul kulutused etteplaneeritavad ja klient ei pea muretsema autoremondi, kindlustuste või täiendavate autoga seotud väljaminekute pärast.

Broneeri sõiduk mugavalt ProRent veebilehelt ja tule rendiautole järgi või telli sõiduk endale sobivale aadressile.

 

Eleport

 

Foto: Eleport

Eleporti missiooniks on muuta transpordisektor loodussõbralikuks. Aastal 2016 alustati esmalt elektriautode rentimisega sõidujagajatele ja kulleritele ning sealt areneti kiiresti edasi laadimisteenuse pakkujaks ja arendajaks. Täna on Eleportil lisaks autorendile Eesti kõige modernsem laadimisvõrgustik ning uusi laadimisjaamu paigaldatakse igapäevaselt.

Eleport on Eesti ainuke autorent, kes pakub eksklusiivselt 100% elektriautorenti ja kelle autopark koosneb ligi 60-st elektriautost ning 15 erinevast mudelist. Autoparki lisatakse järjepidevalt uusi mudeleid, et pakkuda klientidele võimalikult vaheldusrikast autode valikut ja erinevate elektriautode proovimise võimalust.

Rendipargi elektriauto on vaikne, “automaatkastiga” ja reeglina keskmisest sõiduautost parema varustusega. Rentides auto Eleportist saab nende laadimisjaamades alati tasuta laadida. Kui peaks juhtuma, et laadimisjaama ei ole käepärast, ja tuleb laadida näiteks kodus, on elektriautoga ikkagi odavam sõita kui sisepõlemismootiriga autoga (keskmine kulu on 2-3 eurot 100 km kohta).

Eleporti rendiautodel ei ole suuri kleebiseid, mistõttu ei jää need linnapildis silma ja pakuvad rentikule anonüümsust - sõidad justkui enda isikliku autoga. Mugava ja kiirema liiklemise linnas tagab võimalus sõita bussiradadel ning tasuta parkimine Tallinna ja Tartu kesklinnas.

Peagi hakkab Eleport pakkuma kontaktivaba renti ja võimalust broneerida ja rentida elektriautot kõigis Eesti suuremates linnades.

Vaata lähemalt: https://eleport.ee/autorent/

 

Sky Autorent

 

Foto: Shutterstock

Sky Autorent OÜ on mõeldud neile, kes on huvitatud auto rentimisest Tallinnas mõistliku hinna eest. Nende autopargist saad valida auto, mis vastab sinu nõudmistele ja rahalistele võimalustele. Autoparki uuendatakse pidevalt ja samamoodi jälgitakse pidevalt sõidukite seisukorda ning tehakse õigel ajal kõik vajalikud diagnostika- ja remonditööd. Seega on valikus olevad rendiautod tehniliselt korras, alati puhtad ja valmis koheseks kasutamiseks.

Rendiautodega Sky autorendist saab sõita Tallinnas, üle Eesti ja Euroopa riikides nii lühiajaliselt kui ka miniliisinguga pikema aja jooksul. Sõltumata sellest, kas vajad autot loodusesse sõiduks, ärikohtumiseks, ajutiselt oma auto asemele, veoste transportimiseks või muuks otstarbeks, on Sky Autorendil alati midagi pakkuda.

Kodulehel saab ka ise auto mugavalt broneerida ning soovi korral tuuakse auto soovitud ajaks sinu juurde kohale. Maksta saab nii kaardiga kui ka sularahas ning tagatise saab kätte juba auto tagastamise päeval.

Veebilehte on lihtne leida trükkides otsingusse car rental Tallinn või minnes otse nende veebilehele skyrent.ee

Copy
Tagasi üles