TOP 3 poodi, mis aitavad paaridel suve kuumaks kütta!

Copy
Foto: Shutterstock

Kuumad suveööd pole kaugeltki veel läbi. Kui otsid põnevust ja vaheldust ning veelgi kirglikumaid hetki, vaata kindlasti, mida pakuvad need 3 suurepärast erootikapoodi.

Ulakas Kaunitar tuleb appi, kui endal ideid napib

 

Foto: Ulakas Kaunitar

Kas oled leidnud end mõttelt, et seks võiks olla midagi enamat või planeerid oma parimale sõbrannale tüdrukuteõhtut, mis jääks meelde kauemaks? Neile ja paljudele teistele fantaasiatele leiab vastuse vallatust pesupoest Ulakas Kaunitar, kus pakutakse kvaliteetseid ja populaarseid tooteid ning koolitusi, mis muudavad voodielu enneolematult kuumaks.

Selleks suveks soovitab Ulakas Kaunitar paaridele üht eriti vallatut tšekiraamatut, mille abil saab kinkida oma kallimale fantaasiarohkeid naudinguid. Raamatus on 20 erineva lubadusega tšekki, millega tšeki väljastaja lubab saajale erinevaid ulakaid tegevusi. Selleks, et tšekil lubatut saaks kohe ellu viia, võib sellele juurde lisada mõne väikese üllatuse nagu LELO Sila helilainetel töötava stimulaatori, mis on muide augusti lõpuni Ulakas Kaunitaris 20% soodsama hinnaga või Hueman Neptun armurõnga, mis on puldiga juhitav mänguasi paaridele.

Kui aga otsid oma kallimale kingitust, millest soovid isegi osa saada, siis Sexy Surpride Egg on just see mida vajad. Sellest munast leiad käerauad, imelise masturbaatori, sensuaalse lõhnaga massaažiküünla ning palju muudki. Sellele üllatusi täis munale võib juurde soetada ka YESforLOV imelise paaride eliksiiri, mis muudab naudingud võimsamaks. Pealegi maitseb see kui maasikas!

Ent, kui hing ihkab elamusi, tasub vaadata, milliseid koolitusi Ulakas Kaunitar pakub. Näiteks, kas oled mõelnud, kuidas oleks osata siduda ilusaid hallide varjunditega sõlmesid nagu tegi seda Christian Grey? Või kuidas lisada oma intiimelule sügavust ja sensuaalsust, tuues partneriga mängude sekka abivahendiks nöörid? Seda kõike on võimalik õppida Shibari ehk sensuaalne sidumiskunst koolitusel. Ent kui sul on avatud meelega sõpru, võib uudistada koolitust, kus leiab inspireerivaid ideid oma voodielu rikastamiseks. Loe lähemalt, mida pakub see seltskonnale mõeldud vallatusi täis seiklus.

Külasta Ulakas kaunitar veebipoodi või tule meile külla Tallinnas Roosikrantsi 16

 

 

WILDBERRY.EE ja romantilistel suveõhtutel pole lõppu

 

Foto: Wildberry

Wildberry lubab, et romantilisteks suveõhtuteks leiab nende poest nii ideid kui nende teostamiseks kõike vajalikku, isegi kaaslase.

Näiteks üksi olles saab ka iseendaga kvaliteetselt ja mänguliselt lustida. Fifty Shades of Grey jänkuvibraator on selleks kui loodud. Kahe mootoriga G-punktile ja kliitorile erilist tähelepanu suunav vibraator suudab tänu oma kurvikale kujule ja pehmetele painduvatele kõrvakestele viia naudingud taevastesse kõrgustesse. Kui jänkuke on korralikult laetud jagub mänguaega 60 minutiks. Üksi olles ei pea ka mees end üksikuna tundma – mõeldud on ka temale! Unustamatuid elamusi pakub just SEE toode, millel pole küll kaunist nime, kuid oma töö teeb see ära ja rohkemgi veel. Vaata kindlasti millega tegu!

Wildberry tootevalik on aga üllatusi täis. Üks põnevamaid leide on kindlasti „tee peensisest ise koopia“ komplekt ehk Cloneboy, mis võimaldab meisterdada oma peenisest koopia ehk dildo – elutruu ja sama võimsa. Vahva abimehe võib meisterdada nii koos kaaslasega või naisele üllatuseks, kui ees ootab pikem komandeering või lahusolek.

Ja kui fantaasiast jääb ikka puudu, siis abi saab rollimängude komplektidest, sest kui seksuaalelu tundub igav ja üksluine, siis tuleb midagi radikaalselt muuta. BDSM on hea moodus vahelduse toomiseks teie voodisse. Kui te ei karda eksperimenteerida ja proovida uusi asju, siis parim lahendus BDSM teemaga tutvumiseks on soetada mõni stardikomplekt, mis sisaldab juba kõike vajaminevat alustamiseks. Selle kõige juures on abiliseks ka erinevad libestid. Erilist rõhku pannakse Wildberrys loodus- ja kehasõbralikele toodetele.

Tutvu ka teiste Wildberry.ee toodetega e-poes ning leia nii endale kui oma partnerile huvitavat, mis pakuvad lõputuid naudinguid ja avastamisrõõmu!

Pakendame oma kauba diskreetselt ning tagame 100% turvalise ostukeskkonna internetis. Lisaks jõuab kaup Sinuni TASUTA TRANSPORDIGA!

 

DESIREE - suurepärane kaubavalik ja professionaalne klienditeenindus

 

Foto: Desiree

Miks tasub külastada Tartus Tiigi tänaval asuvat DESIREE erootikapoodi? Sest see on laia sortimendiga erootikapood, mis on kliente teenindanud enam kui 16 aastat. Tegemist on regiooni suurima ja vanima poega omataoliste seas ning aja jooksul on õpitud tundma klientide peamisi soove ja vajadusi. See tähendab, et sellest poest saab igaüks nii nõuandeid kui midagi põnevat armuelu rikastamiseks.

Kaupluses pakutakse tooteid hinnatundlikule meelele ja ka rafineeritud maitsele, aga ka trenditeadlikule kliendile. Just seetõttu on olemas nii soodsad Hispaania päritolu Actual kondoomid kui ka LELO tooted.

Selle poe külastamise kasuks räägib ka diskreetne ja professionaalne klienditeenindus, kus ükski küsimus pole tabu ega liigne. Lisaks on võimalik kaupluses katsuda tootenäidiseid ja näha nende reaalset suurust. Ent kui Tartusse lähiajal siiski asja pole või tegemist on loomult tagasihoidlikuma kliendiga, siis on võimalik külastada ka e-poodi www.desirees.ee. Tihtipeale ongi klient omale meelepärase toote just e-poes välja valinud, aga soovib seda enne ostmist siiski oma silmaga üle vaadata ja toote omadusi käega katsuda. Inimeste tunnetus mingi toote osas - eriti selles valdkonnas - võib olla reaalsuses täiesti erinev kui mõnes reklaamis nähtust.

Tühjade kätega ei tohiks Desireest lahkuda keegi, sest Desirees on erootikakaupu igale maitsele, igasse voodisse. Eriti suures valikus on Beauty Night naiste erootilist pesu ja Pretty Love brändi lelusid, mis on väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega. Kindlasti peaks olema voodis käepärast mõni libesti. Desirees on populaarsemad X-MAN silikoonibaasil libestid ning SwissNavy pumbatavas pudelis libestid. Eriti selle firma naistele suunatud Desire sarja tooted on saanud klientide käest kiidusõnu. Igaks juhuks võiks olemas olla ka ergutavaid ja erutust suurendavaid vahendeid, nt Orgie seeria tooteid.

Tule Desireele külla Tartusse, Tiigi 57 või külasta Desiree e-poodi www.desirees.ee

Desirees on tõesti kaupa igale maitsele, igasse voodisse!

Copy
Tagasi üles