Igihaljas Cascada tervitab eestlasi särtsakas videos: te ei oska arvatagi, kui elevil olen!

Elu24
Copy
Cascada esines We Love The 90s üritusel ka 2017. aastal.
Cascada esines We Love The 90s üritusel ka 2017. aastal. Foto: TONI LÄÄNSALU/POSTIMEES

Nädala pärast Tallinna lauluväljakul retrofestivalil We Love The 90s üles astuv saksa lauljanna Natalie Horler bändist Cascada edastas eestlastele oma särtsaka tervituse. Vaata videot!

Retrofestivalil üles astuv Cascada pole päevagi vanemaks jäänud! Vaata videotervitust ja veendu ise.

39-aastane lauljanna ütleb videos, et ootab juba Eestis esinemist ning loodab kõiki kontserdil näha. «Te ei oska arvatagi, kui elevil olen!» kinnitab naerusuine sakslanna.

Cascada tuntuim lugu on kaver Maggie Reilly 1992. aasta loost «Everytime We Touch», mis vallutas ka näiteks Billboard Hot 100 tabeli, jõudes 10. kohale. Cascada on suurt populaarsust kogunud just tuntud lugudest tehtud remiksidega, nagu «Because The Night» ja «Miracle».

Uuenenud muusikafestival toob Tallinna lauluväljakule retromuusika melu kolmeks päevaks.

Neljapäeval, 29. juulil alustatakse millenniumi muusika ehk We Love The Millenium festivaliga, mil teiste hulgas astub lavale ka Cascada.

Reedel, 30. juulil toimub eestlaste suure lemmiku ehk saksa tekno- ja tantsumuusika lipulaeva Scooteri kontsert nende uue maailmaturnee raames.

Kolmepäevasele festivalile paneb laupäeval, 31. juulil punkti 90ndatest tuntuks saanud lugudele ja artistidele keskenduv We Love The 90s programm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles