FOTOD ⟩ Naisepiinaja Daniel Sepp naudib Viljandi folgil uue kaaslase seltsi

Kert Avasalu
Copy
Daniel Sepp Viljandi folgil.
Daniel Sepp Viljandi folgil. Foto: Lugeja foto

Jõhkras suhtevägivallas süüdi mõistetud mees on esimest suve jalavõruta ning vaba. Pealtnägija fotod tõendavad, et ta võtab sellest viimast.

Elu24 valdusesse jõudsid fotod, kus on näha süüdimõistetud kurikuulsat Daniel Seppa teiste seas Viljandis folkmuusikat nautimas. Märkimisväärselt on ta enda kõrvale taas ühe naise kaaslaseks leidnud.

Sepp oli nii telenägu kui ka sisulooja, kuid tõelise tuntuse saavutas siis, kui mõisteti oma tüdruksõbra kallal vägivallatsemises süüdi. Ühiskonda šokeeris julm piinamine, milles mees kohati ka CIA meetoditelt šnitti võttis.

Daniel Sepp Viljandi folgil.
Daniel Sepp Viljandi folgil. Foto: Lugeja foto

Sepp on vaba mees juba eelmisest septembrist saati, kui vabanes jalavõrust ning kriminaalhooldaja igapäevasest jälgimisest. Samas ripub kohtuotsuse järgi ta pea kohal veel katseajaga vanglakaristus. See tähendab, et Sepp võidakse seaduserikkumise puhul kolmeks aastaks ja pooleteiseks kuuks trellide taha saata.

Ei ole kaaslane

Elu24ga võttis ühendust ka Daniel Sepp ise. Mehe sõnul ei tohiks tema külaskäik folgile kuidagi uudis olla, sest on seal sõpradega mitmel korral käinud. Samas täpsustas ta veidi olukorda.

«Kriminaalhooldusalune olen ma ikka veel - räägin enda hooldajaga tihti mitu korda nädalas,» sõnas Sepp. «Vabatahtlikult, sealjuures. Kohtume regulaarselt - see ei ole vabatahtlik.»

«Võin kinnitada, et me ei ole paar ja see ei ole mu uus kaaslane,» lisas ta. «Me oleme folgil kolme sõbraga. Kaks neist on naised, üks nendest minu parim meessõber. Ühega neist kahest on mu parim sõber paar.»

Daniel Sepp Viljandi folgil.
Daniel Sepp Viljandi folgil. Foto: Lugeja foto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles