VIDEO ⟩ Eesti neiu tegi Eurovisiooni võiduloost ägeda kaveri: itaalia keelt ma tegelikult üldse ei räägi

Elu24
Copy

2019. aastal Eesti Laulul osalenud noor ja särasilmne artist Yonna otsustas Tallinna vanalinna tänavatel kaverdada tänavust Eurovisiooni võidulugu. Vaata videost, kuidas kõlab «Zitti E Buoni» eestlanna esituses!

Måneskini hiti «Zitti E Buoni» õppimiseks kulus lauljataril muude tegemiste kõrvalt umbes kaks nädalat. «Youtube'i abiga panin originaalloo kiiruse aeglasemaks ja vaikselt hakkasin minema, kirjutasin hääldused üles,» kirjeldab Yonna, kodanikunimega Johanna Eendra itaaliakeelse loo õppimist.

Yonna ise itaalia keelt ei mõista ning lauljatari sõnul oli tal endal keeruline hinnata, kui hästi või halvasti ta hääldustega hakkama sai. «Aga minu jälgijatest keegi armas itaallane saatis Instagramis juba positiivse sõnumi. Ehk siis äkki kõige hullem polnud,» ütleb Yonna. «Närv oli enne seda lugu ikka sees, aga mu meelest on päris äge vahepeal mugavustsoonist välja astuda.»

Johanna Eendra osales 2019. aastal Eesti Laulul looga «Miks sa teed nii». Tänavu kevadel andis lauljatar artistinime Yonna alt välja oma esimese singli «Love is Enough».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles