Kanepi festivalil pandi pihta helendav kanepileht, mida juba naljalt autosse ei tassi!

Elu24
Copy
Suur helendav kanepileht.
Suur helendav kanepileht. Foto: Keitlin Kõoleht

Lõuna-Eestis Kanepis toimus möödunud nädalavahetusel meeleolukas teemafestival, mis lõppes aga korraldajatele veidi mõrult – pikanäpumees pani nende logo pihta.

Kanepi festivalil võis näha selliseid populaarseid Eesti artiste nagu 5miinust, 2 Quick Start ja teised. Silmailu pakkusid aga ka laser-show ja valgusmets.

Viimasega ongi seotud festivalil tõrvatilgana ette tulnud vahejuhtum. Keegi pani valgusmetsast pihta suure kanepilehe kujulise valgusinstallatsiooni.

«Hea külastaja, kes sa viibisid Kanepi festivalil 24. juulil ja võtsid valgusmetsast kaasa puidust kanepilehe, palun too see tagasi,» panid korraldajad näppajale südamele.

«Me saame aru, et tegu on ühe väga ägeda asjaga ja selle omamine on kindlasti tore, meile meeldib see ka,» tõdesid nad. «Siiski on tegemist Kanepi festivali logoga ning see on meile oluline, vajame seda ka tulevikus.»

«Me saame aru, et tegu on ühe väga ägeda asjaga ja selle omamine on kindlasti tore, meile meeldib see ka.»

Elu24-le kinnitas üks korraldajatest, et hiiglaslik leht läks jalutama päris märkamatult. «24. juuli öösel kuskil lõpu poole, laser-show ajal,» arvas ta. «Leht on ikka päris suur, naljalt autosse seda ei pane,» arutas korraldaja.

«Poolteist meetrit kõrge, umbes meetrilaiune,» kirjeldas ta inimesesuurust vineerlehte. «Ei leitud kraavist, ei metsa alt,» tunnistas korraldaja.

«Inetu tegu, aga loodetavasti järgneb sellele õige käitumine!» kinnitati veel Instagrami postituses. Infot kanepilehe asukoha kohta oodatakse telefonil 5537576.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles