PILTUUDIS ⟩ Venno Loosaar ilmus üle pika aja avalikule üritusele

Elu24
Copy
«Kratt» esilinastus
«Kratt» esilinastus Foto: Erlend Štaub

Meelelahutaja ja lasteürituste juht Venno Loosaar käis eile koos kaaslasega mängufilmi «Kratt» esilinastusel. 

Rasmus Merivoo teine täispikk mängufilm «Kratt» esilinastus eile Ülemiste Apollo kinos ja Skywheel of Tallinnas. Kõiki pilte kohale tulnud filmipublikust vaata siit: SUUR GALERII 〉 Vaata, kes käisid komöödia «Kratt» kireval esilinastusel.

Esilinastusele oli kutsutud ka Venno Loosaar, kes poseeris koos kaaslasega fotoseina ees ja nautis hiljem järelpeol terrassil rõõmsalt seltskonda. 

«Krati» esilinastus
«Krati» esilinastus Foto: Erlend Štaub
«Krati» esilinastus
«Krati» esilinastus Foto: Erlend Štaub

Loosaar kadus seltskonnakaadritelt veidi rohkem kui aasta tagasi, kui prokuratuur esitas talle süüdistuse alaealise seksuaalses väärkohtlemises. Loosaar ise ütles, et süüdistuse taga on tema peretuttavad ning tema ei ole midagi sellist teinud.

Harju maakohus tunnistas Loosaare tänavu veebruaris süüdi tahtevastases sugulise iseloomuga teos lapseealise suhtes ja mõistis talle liitkaristuseks viis aastat vangistust tingimisi viieaastase katseajaga. Lisaks määrati talle kohustus osaleda sotsiaalprogrammis.

Loosaar kaebas otsuse edasi, kuid eelmisel nädalal jättis Tallinna ringkonnakohus põhiosas süüdimõistmise muutmata, aga tegi täpsustusi lapsporno materjali episoodi kohta ja mõistis ta selles osas õigeks. Samas jättis kohus muutmata talle mõistetud karistuse. Loe rohkem siit: Ringkonnakohus jättis Loosaare süüdimõistmise muutmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles