Heidy Purga on Anneli Otis pettunud: mitte minu kultuuriminister! (15)

Elu24
Copy
Kultuuriminister Anneli Ott ja riigikogu liige Heidy Purga.
Kultuuriminister Anneli Ott ja riigikogu liige Heidy Purga. Foto: Elmo Riig/Urmas Luik/Elu24 kollaaž

Riigikogu kultuurikomisjoni liige ja ajakirjanik Heidy Purga (RE) avaldas Instagramis pahameelt, kuna kultuuriminister Anneli Ott ei seisa enda haldusala eest.

«Olen ülimalt nördinud kultuuriministri viimaste päevade avalduste peale. Kui kultuuriminister ei seisa enda haldusala eest head eeskuju näidates, siis on kultuurivaldkond esimene, mis taas suure paugu saab ning väga paljud ei toibu sellest enam kunagi,» kirjutab Purga oma Instagrami postituse pealkirjas. 

«Just kultuur on meie elu alus! Ainult vaktsineerimine hoiab ära võimaliku kolossaalse kahju nii inimeste tervisele ja enam-vähem normaalsele elule,» kutsub Purga üles inimesi vaktsineerima. 

Purga lisas postitusele ka hashtag'id #mitteminukultuuriminister ja #hoiamekultuuri.

Viimastel päevadel on meediaväljaannete veergudel figureerinud kultuuriminister Anneli Ott ning seda sugugi mitte vaid kultuuriteemadega seonduvalt. Nimelt levivad spekulatsioonid, et minister pole vaktsineeritud ning samuti on ministri sõnavõtud pannud inimesi vaktsineerimises kahtlema. Kolmapäeval kommenteeris kultuuriministri väljaütlemisi ja tegusid ka perearst Karmen Joller. Loe selle kohta lähemalt siit

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles