Merylin Nau abielluks võimalusel just selle miljardärist ärimehega: tuleb mõelda tulevikule!

Elu24
Copy
Merylin Nau Dubais.
Merylin Nau Dubais. Foto: Erakogu

Sügisel rahvusvahelisel missivõistlusel Eestit esindav Merylin Nau tegi oma Instagrami loos mitmeid põnevaid avaldusi – millise kuulsusega tõsielustaar abielluks ja kas ta kahetseb «Rannamajas» osalemist. 

Merylin Nau lasi oma jälgijatel endalt küsimusi küsida. Üks neist oli järgmine: millise kuulsusega abielluksid, kui oleks võimalus? Seltskonnastaar ei pidanud pikalt mõtlema ja kirjutas, et abielluks tõenäoliselt Jeff Bezosega. «I am all about business (äri on oluline – toim),» naeris kaunitar sealjuures. 

Merylinil on plaan paigas. «Eelnevalt teha leping, et peale lahutust kuulub pool varast mulle,» kirjutas ta naerusuiselt. «Lapsed on ju vaja parimasse kooli saata. Selle varaga saab nii enda, kui ka oma laste unistusi täita,» lisas Merylin. Tema postitust saatis ka teemaviide (#thinkaboutfuture) selle kohta, et mõelda tuleb tulevikule.

Teise võimaliku abikaasakandidaadina tõi Merylin välja Hispaania laulja Enrique Iglesiase. «Võib-olla temaga ka, kui ta tore, kohusetundlik ja vastutav,» mõtiskles kaunitar. 

Lõppude lõpuks polegi Merylinil vaja rikast meest, sest ta saab ka palju pakkumisi telesaadetelt, mis korraliku kopika sisse tooks.

Merylin avaldas, et välismaal olles on teda kutsutud mitmesse tõsielusarja. Nende seast tõi ta välja näiteks Netflixi suhtesarja «The Circle». Pakkumine tuli ka MTVst, kuid saate maine tõttu otsustas ta siiski loobuda. Seltskonnastaarile avanes ka võimalus osaleda Drew Barrymore'i kohtingusaates, kuid produtsent tühistas pidevalt kohtumisi ja koostöö ei sujunud. 

Muu hulgas uurisid Merylin jälgijad, kas ta kahetseb «Rannamajas» osalemist. «Ei kahetse, sest see andis mulle platvormi, millel võin teha kõike – kõike, mis saad, tuleb osata ära kasutada,» vastas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles