«Lastega kodus» staar Candace Cameron-Bure sattus taas fännide kriitika alla

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
-Candace Cameron Bure.
-Candace Cameron Bure. Foto: Birdie Thompson/adm/capital Pictures/ Scanpix

Seriaalis «Lastega kodus» vanimat peretütart kehastanud Candance Cameron- Bure TikToki video tekitas fännides segadust, mille tõttu tuli staaril palju selgitusi jagada.

45-aastane näitlejatar Cameron-Bure postitas Instagrami lugudesse oma viimase TikToki video, kus ta laulis järgi Lana Del Ray lugu «Jealous Girl» hoides käes piiblit.

See vaatepilt ei istunud aga kuidagi mitte tema fännidele ning naine sattus seetõttu korraliku kriitikarahe alla. Austajate arvats püüdis naine olla ülemäära seksikas või võrgutav ja piibli kasutamine sellises kontekstis neile ei istunud. Näitlejatar ise väidab, et temast saadi väga valesti aru.

Loo sõnad, mida naine videos kaasa laulis kõlasid järnevalt: « Kallis, ka mina olen gängster ja tangoks on vaja kahte. Sa ei taha minuga tantsida, kuid tantsi ikka. Kallis, ma olen sinusse armunud.» 

Cameron-Bure kandis videos seksikaid siniseid lühikesi pükse ning tumedat pluuset.  Ta võttis tantseldes kätte piibli, vaatas seda ja laulis «Ma armastan sind!» Video pealkirjaks oli «Kui nad ei tea püha vaimu väge.»

@candacecameronb

##holyspirit

♬ jealous girl lana del rey - !marvete, the asgardian

Candace selgitas, et kasutas TikToki heli, et teha avaldus oma usuliste veendumuste ja Püha Vaimu kohta. «Ma tavaliselt ei vabanda nende asjade pärast, kuid paljud teist pidasid seda imelikuks ja mul on kahju. See polnud minu eesmärk,» ütles naine.

Cameron-Bure ei püüdnud enda sõnul olla võrgutav vaid hoopiski tugev ja seab kahtluse alla oma näitlemis oskused ja just see ajendaski teda postitust Instagramist kustutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles