Vaido Lindström, artistinimega Neigaus, tähistas möödunud nädalal kallimaga neljandat pulma-aastapäeva. Märgilised sündmused laulja elus on toonud taas pinnale teemad, mis vajavad tema sõnul rääkimist ja mida ei saa maha vaikida. 

Kui mõelda tagasi ajale, mil Vaido alles metroseksuaali teemaga alustas, meenub tal üsna palju ebameeldivaid hetki. «Nii tänaval kõndides kui ka kodu trepikojas, kus näiteks naaber ütles väga homofoobseid sõnu suust välja ja siis samal ajal tema sõbrad selle üle irvitasid,» rääkis Vaido Neigaus Elu24-le. Kõik see toimus siis, kui ta veel avalikult meedias homoseksuaalsusest ei rääkinud ja teda teati kui meest, kes paneb lihtsalt rõhku oma välimusele. 

Vaido sõnul on tõenäoliselt paljudel meestel kompleks meikimise ja/või riietumisega – selle järgi kujundatakse kiirelt arvamus, et tegu on homoseksuaaliga. Mis Vaidot aga naerma ajab, on see, et mõnitama kiputakse vaid siis, kui ollakse koos seltskonnas. «Kui see inimene on üksi ja kõnnib sulle tänaval vastu, siis ollakse vait ja sealt ei tule piiksugi suust,» tõdes ta. 

Kommentaarid (4)
Copy