USA seebikastaar suri kauboifilmi võtteplatsil

Elu24
Copy
USA seebikastaar Jay Pickett.
USA seebikastaar Jay Pickett. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

USA seebikastaar Jay Pickett, kes sai tuntuks telesarjades «General Hospital» ja «Days of Our Lives», suri 30. juulil kauboifilmi võtteplatsil 60-aastasena.

Näitleja Jay Pickett sündis 10. veebruaril 1961. Pärast keskkooli alustas Pickett oma näitlejakarjääri 80ndate telesarjades, vahendab New York Times. 

1991. aastal mängis ta tuntud USA telesarjas «Days of Our Lives» ja tegi kaasa selle 34 osas. 1997. aastal sai ta rolli «General Hospitali» kõrvalsarjas «Port Charles». Viimane oli eetris kuus aastat.

Tal oli väike roll eestlastele tuntud telesarja «Meeleheitel koduperenaised» ühes osas ja 2015. aastal mängis ta ühes «NCIS Los Angelese» osas. 

Aastate jooksul tegi ta kaasa ka mitmes telefilmis ja IMDb andmebaasi teatel tuleb lähiajal välja neli filmi, milles Pickett mängis. 

Viies projekt, mis on alles pooleli, jäi aga Picketti jaoks viimaseks. Pickett (alumisel pildil) suri kauboifilmi «Treasure Valley» võtteplatsil. Peaosa kehastanud Pickett oli ka filmi stsenarist.

Filmi kaasnäitleja Jim Heffel avaldas Facebooki postituses, et Pickett suri vahetult enne stseeni algust hobusel istudes.

«Valmistusime stseeni filmimiseks ja ta lihtsalt istus hobuse seljas,» avaldas filmi režissöör Travis Mills ja lisas, et võtteplatsil tehti Pickettile kuni kiirabi saabumiseni kunstlikku hingamist. Hädaabi jõudis helikopteriga kohale paari minutiga, kuid Pickett kuulutati võtteplatsil surnuks.

Filmi võtted toimusid Picketti kodumaakonnas Idahos. «Treasure Valley» filmimiseks oli varutud 20 päeva, Pickett suri seitsmendal võttepäeval. «Usun siiralt, et tegu oli tema karjääri ühe parima kui mitte kõige parema etteastega,» kommenteeris režissöör Picketti poolikuks jäänud rolli.

Režissöör Mills plaanib aga Picketti kirjutatud stsenaariumi avaldada ja loodab, et filmitud stseenidest on võimalik näitleja auks avaldada lühifilm või video.

Pickettit jäävad mälestama tema abikaasa Elena, kellega näitleja 1985. aastal abiellus, ja tema kolm last, kellest noorim on 15-aastane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles