PILTUUDIS ⟩ Šoppa tartlase moodi ja sind visatakse poest välja! (1)

Elu24
Copy
Kas tõuksiga poes käia on okei?
Kas tõuksiga poes käia on okei? Foto: Kuvatõmmis Märgatud24 Tartus lehelt.

Kui tuled poodi elektritõuksiga, siis kas selle peal võib mugavalt toidukraami täis korvi lükata? Prisma ütleb, et ei.

Facebooki lehel «Märgatud24 Tartus» rääkis oma lugu kuri kodanik, kes Sõbra Prismas sisseoste tegi. «Turvatöötaja käskis mul ostukorvi keset Prisma puuviljaosakonda maha jätta ja poest koheselt lahkuda – sest lükkasin seda ringi enda isikliku tõuksi peal, millega poodi tulin ja olen ka varem kordi tulnud,» kirjutab ta pahaselt.

Kaugele ei tulnud siiski tõuksiga paarutada, sest üle tee asub Sõbra Selver, kus tema raha väidetavalt hea meelega vastu võeti. «Isikliku tõuksiga korvi tassimine on ju ilmselge oht Prisma julgeolekule,» ironiseerib tõuksiomanik. 

Mida aga peaks tegema, kui tuled isikliku elektritõukerattaga poodi? Kommentaariumis on inimesed eri meelel. «Pood ei ole selles süüdi ja ei vastuta selle eest, et on leiutatud tõuksid, mida ei saa lukustada,» ütleb üks. Teine aga arvab, et isikliku sõiduvahendi ohutuse tagamine ostlemise ajal on oluline. «Ma ei luba ka oma lapsel tõuksi poe ukse taha jätta. Seda ei saa lukku panna nagu ratast. Kes garanteerib, et keegi seda ära ei varasta?»

Prisma kommunikatsioonijuht Liina-Jaanika Seisler selgitab, et Prisma kauplustes pole tõepoolest lubatud liikuda teisi kliente häirival viisil. «Ei rulluiskude, jalgrataste, tõukerataste ega lennukiga. Mugavaks ostlemiseks on poodides olemas ostukärud.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles