PILDID ⟩ Romantik ostis Tartu maanteele hiigelreklaami, et kallimale armastust avaldada (1)

Elu24
Copy

Mehed, võtke õppust! Tartu maanteel on üleval hiiglaslik reklaamplakat, kus üks romantiline tallinlane oma naist sünnipäeva puhul õnnitleb. 

«Palju õnne sünnipäevaks, mu kallis! Suurim õnn on sind armastada!» seisab plakatil. 

Muidugi ei puudu suurelt reklaamplakatilt pilt armastatud naisest ning lisatud on ka tema Instagrami kasutajanimi @dotonaanna.

Tegemist on tegelikult avalikkusele veidi tuttava Anna Dõtõnaga. Muusikaharidusega naine on Eesti Filharmoonia Kammerkoori liige ja hääleseadja Vene teatris. Dõtõna osales 2007. aastal ka «Eesti otsib superstaari» saates, kus ta jõudis poolfinaali, kuid parimate hulka ei pääsenud.

Sarnaseid hiiglaslikke armuavaldusi on tehtud ka varem – 2020. aasta alguses riputas riigikogu liige ja endine Jõhvi vallavanem Martin Repinski Jõhvi kesklinna üles suure plakati, millel avaldas armastust oma pruudile Jekaterina Vassiljevale.

Riigikogu liige Martin Repinski avaldab Jõhvi kesklinnas oleval plakatil armastust oma pruudile, Jõhvi vallavolikogu liikmele Jekaterina Vassiljevale.
Riigikogu liige Martin Repinski avaldab Jõhvi kesklinnas oleval plakatil armastust oma pruudile, Jõhvi vallavolikogu liikmele Jekaterina Vassiljevale. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles