Popstaar Rita Ora lasi pärast skandaalset sünnipäeva kodumaalt jalga

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Rita Ora.
Rita Ora. Foto: AFP / Scanpix

Alles see oli, kui lauljatar Rita Ora ostis endale Londonis ligi 9 miljonit eurot maksva häärberi, jättes mulje, et just sinna jääb ta paikseks. Nüüd aga punub ta filmirežissöörist kallimaga pesa hoopis Los Angeleses.

Aasta tagasi soetas lauljatar Rita Ora Londonis kuue magamistoaga võimsa häärberi, mis maksis ligikaudu 9 miljonit eurot, kirjutas The Sun.

Lähedased uskusid, et just sellest luksuslikust elamisest saab popstaari põhikodu, kuid nii see siiski ei läinud.

Kui Ora tähistas novembris oma 30. sünnipäeva koroonapiiranguid rikkudes, tekkis sellest tema kodumaal ilmatuma suur skandaal. Lauljanna küll vabandas, kuid mis tehtud, see tehtud.

Õige pea peale skandaali lahkus lauljatar riigist ega pole siiani sinna jalga tõstnud.

Kõigepealt lendas Ora Bulgaariasse muusikavideot filmima. Seejärel veetis ta mitu kuud Austraalias Sydneys, kus osales telesaate «The Voice» võtetel ja kohtus oma praeguse kallima Taika Waititiga.

Rita Ora ja Taika Waititi
Rita Ora ja Taika Waititi Foto: Robyn Beck/ Scanpix

Selle suve alguses lendas Ora koos filmirežissööri Waititiga Los Angelesse, kus nad ilmusid hiljuti esimest korda ka ametlikult koos avalikkuse ette. Nüüd plaanivad nad USAs ühist elu alustada. Lauljanna sõbrad ootavad teda väga kodumaale tagasi, kuid mõistavad tema otsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles