GALERII Sekspoe Naked Love kuum avapidu! Lavale astusid Ühendkuningriigi drag queen ja lauljatar Yasmyn

Elu24
Copy

Eile õhtul peeti maha sekspoe Naked Love särisev avapidu. Värvikad artistid kütsid saali kuumaks ja pidu jätkus tundideks!

Lavale toodi sekspositiivse podcast'i «LIVE Naked Love» salvestus teemal «Mis on sekspositiivsus ja mis see päris kindlasti pole!». Modereerisid Naked Love ja Kristina Birk-Vellemaa, Naked Love'i blogi kaasautor ja naudinguaktivist.

Lavale astus ka Londoni drag queen, tantsija ja laulja Vanity Milan. 2019. aastal võitis ta Tuck Shop's The Crown Dragi võistluse. Naked Love'i (ava)peol tõi Vanity Milan vaatajateni enda värskeimad lip-sync'i sõunumbrid.

Yasmyn viis koos Lisa Salvaje ja Kreete Pillenbergiga pidulised tulisele seiklusele. Etteastes põimusid Yasmyni muusika ning koreograafia, mida korraldajate sõnul ka Jane Fonda aeroobikavideost ei leia.

Yasmyn on kaasaegse hiphopi artist, kelle soontes voolab eesti-dominikaani veri. Tema lavalolekut on erinevad välismaised muusikaväljaanded kirjeldanud kui hüpnootilist segu moodsast R&B-st, trap'ist, popist ja house-muusikast. 

Kuuma peoõhtu otsad tõmbas kokku DJ Anne Vetik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles