Mustamäe linnaosa vanem šokis: jultunud juht tühjendas kaubiku prügist otse parklasse (11)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Bolt Drive rendiauto prügi maha panemas.
Bolt Drive rendiauto prügi maha panemas. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Facebooki grupis «Mustamäe linnaosa valitsus» väljendas pahameelt linnaosavanem Lauri Laats, kui postitas pildid Bolt Drive rendiautost ja selle juhist, kes jättis endast parklasse maha hunniku prügi. Täna hommikul avanes platsilt aga hoopis teine vaatepilt.

«Naljatades võib öelda, et mu silmad on siin elus juba kõike näinud, aga sellist jultumust ja rumalust pole veel kohanud,» alustas Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats Facebooki tehtud postitust.

«Täna kell 20.10 Sütiste tee parklas tehtud fotodel näete, kuidas Bolt Drive siltide ja numbrimärkidega rendiautost visatakse maha hunnik suuregabariidilist prügi ja sõidetakse süüdimatult minema,» jätkas ta. «Selline käitumine on igas mõttes tase!» 

Linnaosavanem teatas postituses, et annab sõiduki rentinud isikule 24 tundi, et asi korda ajada ja prügi ära koristada, või muidu tuleb mängu politsei.

Kui eile ütles Laats Elu24-le, et päev hiljem laiub jätkuvalt prügi parklas, siis täna hommikul kontrollreidi teinud linnaosavanem sai rõõmustava vaatepildi osaliseks – parkla on puhas!

Facebookis tänas Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats kõiki postituse jagajaid. «Nii peakski kokkuhoidev kogukond tegutsema - mul on hea meel, et meil on selline olemas.»

Parkla on prügist puhas!
Parkla on prügist puhas! Foto: Erakogu

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles