Beebilõusta ja Ingridi tütar läks lasteaeda: ta juba ammu ootas, et saaks minna

Merilyn Närep
, Reporter-toimetaja
Copy
Ingrid Mänd koos tütrega.
Ingrid Mänd koos tütrega. Foto: instagram.com

Muusik Andrus Elbing (40) ehk Beebilõust postitas esmaspäeval sotsiaalmeediasse video, kus tema ja elukaaslase Ingridi tütar Venus sammub rõõmsalt lasteaia poole. «Venus juba ammu ootas, et saaks minna,» tunnistab Ingrid.

Räppar Beebilõust andis 2019. aasta aprillis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et tema ja kallima Ingridi perre on sündinud värske ilmakodanik, kelle nimeks sai Venus. «Juhuu, tehtud! Mõnus, tore, ilus... Tervitused Kalaranda,» viskas Ingrid postitatud videos nalja, kasutades Evelin Ilvese poolt tuntuks tehtud fraase.

Aeg lendab aga kiiresti ning tänavu peab Venus juba lasteaeda minema. «Väga hästi läks lasteaeda viimine, Venus juba ammu ootas, et saaks minna, seega jäi hea meelega sinna ja sotsialiseerus ruttu,» kirjeldab Ingrid tähtsat päeva. 

Vanemate jaoks on mõte, et tütar lasteaeda läheb, veel võõras. «Pisarate poetamine jäägu saladuseks,» lisab Ingrid lõpetuseks.

Andruse ja Ingridi lapsesaamisest räägiti esmakordselt 2018. aasta novembris. Mõni aeg enne seda otsis paarike 3-4toalist üürikorterit. 2018 detsembris aga avaldas Elu24 pildid Kanal 2 aastalõpusaate salvetuselt, kus Ingridi paisunud piht enam küsimustele ruumi ei jätnud. Loe täpsemalt SIIT.

Eelmisel aastal tähistas paar oma 5. aastapäeva, mille puhul tegid mõlemad ka sotsiaalmeediasse postituse. Ingridil on pildil käes šampuse klaas ja tema postituse pealkiri ütleb lihtsalt: «5 aastat».

Beebilõust kirjutas oma sotsiaalmeedia postituse alla järgmiselt: «Täna VS 5 aastat tagasi. Mäletan selgelt hetke mil jõudsin arusaamisele, et see naine seal lae all on ainuke normaalne naine maailmas. Tänaseks on neid normaalseid naisi 2... ja üks neist on minu nägu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles