VIDEO ⟩ Pisut piinlik? Billie Eilish ignoreeris fänni, kes talle armastust avaldas

Elu24
Copy
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JULY 29: Billie Eilish attends the "Happier Than Ever: The Destination" celebration, presented by Billie Eilish and Spotify, for the new album on July 29, 2021 in Los Angeles, California.   Matt Winkelmeyer/Getty Images for Spotify/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JULY 29: Billie Eilish attends the "Happier Than Ever: The Destination" celebration, presented by Billie Eilish and Spotify, for the new album on July 29, 2021 in Los Angeles, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images for Spotify/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Matt Winkelmeyer

TikToki avarustesse jõudis video Billie Eilishi (19) ja tema fännide Zoomi kõnest, mis sai piinliku lõpu. 

Inimesed arvavad, et USA nooruke popstaar ignoreeris oma fänni, kes oma armastust suure iidoli vastu väljendas. 

Saatejuht andis märku, et on aeg kõige viimaseks küsimuseks, peale mida anti teatepulk tumedapäisele noorukile. «See ei ole küll küsimus, aga aitäh sulle, ma armastan sind nii väga, Billie,» sõnas ta. Billie Eilish vastas seepeale...mitte midagi. 19-aastane laulja vaatas tühja pilguga kaamerasse ja ignoreeris öeldut. 

«Billie ekraanipilt läägas kokku,» jagas videot fänn, kes Zoomi kõnet pealt nägi. TikToki kaaskasutajad ei olnud aga selles nii kindlad. «Kõigile, kes ütlevad, et ta ekraan kiilus kinni, siis nii see küll ei olnud,» kirjutas üks. «Sa reaalselt näed teda hingamas ja liigutamas, kui ta väidetavalt «läägab»,» sõnas teine. Mitmete silmis käitus naine, justkui ta ei tahaks seal olla. 

«Miks Billie küll selline on?» küsis üks fänn nukralt, kes ei oleks tahtnud eal Zoomi kõnes olnud neiu nahas olla. «Kas oli tõesti nii raske vähemalt vastu naeratada?» jätkas teine. 

Popstaar ise vahejuhtumit kommenteerinud ei ole, kuid laulja on alati näidanud ülesse oma fännide vastu suurt austust. «Mul on algusest peale olnud nii head suhted fännidega ja nad on olnud sõna otseses mõttes minu jaoks prioriteet number üks. Osa minust tahab fännidele rääkida kõike - iga asja, mida ma mõtlen ja tunnen, ja iga inimest, keda kohtan, ja iga tunnet, mis mul on - sest ma arvan, et nad on minu sõbrad,» rääkis naine The Guardianile. Samas tõdes Billie, et soovib ka teatud privaatsust. 

@billie.takis.duh

billie was lagging poor girl 😭😩🤚 #billieeilish #billiestans #foryou #fyp #dc #dlaciebie

♬ original sound - 🤍💛billie stans forever💛🤍

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles