PALJASTAV TÕDE ⟩ Lõpuks selgus, mida Triinu Liis oma kassidega tegi (5)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Triinu-Liis McNairni endised kassid
Triinu-Liis McNairni endised kassid Foto: @triiinuliis Instagram

Sotsiaalmeedias on juba kuid spekuleeritud, et mis on saanud suunamudija Triinu Liis McNairn'i kahest kassist. Üleöö pildilt kadunud loomade kohta Triinu Liis aga inimeste arvates selgesõnalisi vastuseid ei ole andnud.

Ent nüüd tuli kiivalt varjatud tõde päevavalgele.

Suunamudija Triinu Liis McNairni kassidega seoses on Elu24 toimetusele viimaste kuude jooksul saabunud igapäevaselt kümneid vihjeid üle Eesti.

Kassidraamat käsitles Elu24 põhjalikumalt juba aprillis, kui vihjesaatjad olid veendunud, et Triinu Liis on ära andnud oma kaks kassi, kes olid tema peres kuus aastat. 

Seejärel hakkasid foorumites ringlema erinevad spekulatsioonid, nagu suunamudija on kassid tapnud või Austraalia kallima survel külma südamega varjupaika andnud. Neist esimesele andis aluse paari ühise Instagrami lugudes olnud video, kus grill-liha filmiv Justin tegi kassihääli ning ütles: «See on kiisu».

Kuid kestnud draama augusti alguseks veel vaibunud ei olnud. Paar päeva tagasi võttis Triinu Liis Instagrami lugudes taas sõna, öeldes, et teeb seda kasside teemal viimast korda. «Olen seda lugu rääkinud umbes viis korda, teen seda nüüd viimast korda, sest see asi on läinud üle igasuguste piiride.» 

Kiivalt varjatud tõde tuli lõpuks päevavalgele

Pärast Instagrami lugusid saabus Elu24-le mitmeid vihjeid, kus väideti, et naise kassid on Tallinna Sinirebase turvakodus.

Loe artiklist, kuidas kommenteerib olukorda Sinirebase turvakodu juhataja ning mida kostavad selle peale Justin ja Triinu Liis. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles