Täna selgus, et Tõnis Niinemetsa populaarse grow-up komöödia «The KID» viimaste etenduste plaanides tehti muudatus. Teatri POINT produtsent Karl Kermes tõdeb, et üheks muudatuse põhjuseks on kindlasti uued koroonapiirangud ja pidevalt kasvav uute nakatumiste arv.

Stand-up teater POINT planeeris «The KIDi» viimaseid etendusi neljal augusti õhtul vabas õhus. Rakveres, Tartus, Tallinnas ja Pärnus. Täna ühiskonnas valitsev teadmatus ning lühikese aja jooksul muutuvad ja kehtestuvad ettearvamatud piirangud ei võimalda paraku turneed plaanitud mahus ja asukohtades ellu viia.

«Meil oli eile õhtul koosolek, kus vaatasime olukorda ja me viisime ellu muudatuse. Neljast etendusest kaks tõesti ei toimu,» kinnitab POINTi produtsent Karl Kermes. Ära jäävad Tartus ja Rakveres toimuma pidanud etendused. Tallinna vabaõhu etendus toimub Maarjamäe Lossi filmimuuseumi kinosaalis ning Pärnu Ammende aeda planeeritud etendus toimub samal õhtul Endla Teatri suures saalis. «Ootame siis kõiki Tartu ja Rakvere inimesi siseturismi harrastama: sõitke Pärnusse!» soovitab Kermes.

Kommentaarid (2)
Copy