Meediaväide: PSG-l on auahne plaan ühendada Messi, Neymar ja Ronaldo

Inna-Katrin Hein
Copy
PSG ründajad Lionel Messi ja Neymar treenimas 13. augustil 2021 Saint-Germain-en-Laye. Neid jälgib treener Mauricio Pochettino
PSG ründajad Lionel Messi ja Neymar treenimas 13. augustil 2021 Saint-Germain-en-Laye. Neid jälgib treener Mauricio Pochettino Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS/Scanpix

Hispaania ja Itaalia spordimeedia väidab, et Prantsuse jalgpalliklubi Paris Saint-Germain (PSG), mis hiljuti sõlmis lepingu Barcelonast lahkunud argentiinlasest ründaja Lionel Messiga, tahab oma ridades panna koos mängima Messi, Neymari ja Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi on alates sellest nädalast PSG mängija, samas aga tahab teine superstaar Kylian Mbappé väidetavalt lahkuda, kui uskuda Prantsuse mainekat spordiajakirjanikku Thibaud Veziriani, kes kirjutas sellest Twitteris.

Ajakirjanik kirjutas, et Mbappé ei taha enam oma karjääri PSG-s jätkata, ta tahaks lepingut Hispaania klubi Madridi Realiga. Mbappé kirjutas nädalaid tagasi sotsiaalmeedias, et ta ei jää PSG-sse, kui sinna tuleb Lionel Messi, sest nad mõlemad ei mahu samale väljakule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles