PILTUUDIS ⟩ Mis järgmiseks? Tartu Kaarsilla kaare peal klõpsiti moblaga ilupilte (1)

Elu24
Copy
Silla kohal tekib ilmselt veepilv, mistõttu seal liikujatel on kasulik võtta kaasa vihmavari.
Silla kohal tekib ilmselt veepilv, mistõttu seal liikujatel on kasulik võtta kaasa vihmavari. Foto: Margus Ansu

Tudengitelinna traditsiooniks on üle Kaarsilla kõndimine ja tartlased on varem tunnistanud nii Kaarsilla kaarel seksivat paarikest kui ka purupurjus meest, kuid nüüd ronisid kaks kodanikku silla peale ilupilte tegema.

Facebooki gruppi Märgatud24 Tartus postitati foto mehest ja naisest, kes Tartu Kaarsilla peal pilte teevad. «Nagu ikka öeldakse, et kui pole üle Kaarsilla kaare käinud siis pole õige tartlane,» tögatakse postituse kommentaariumis. 

Kaarsillal toimub pidevalt midagi

Väidetavalt peab üliõpilastraditsiooni kohaselt iga Tartu ülikooli tudeng vähemalt ühel eksamil läbi kukkuma ja üle Kaarsilla kaare jalutama, et end tõeliseks üliõpilaseks nimetada. Mõned inimesed on aastate jooksul traditsioonile aga omapoolseid nüansse lisanud. 

Aastal 2007 jäädvustati fotodele paarike, kes Kaarsillal magamistoale iseloomulikke tegevusi harrastas. Nostalgilist fotot toimunust saab vaadata SIIT. Tartlastele avanenud vaatepilt levis kiiresti üle Euroopa. Uudise avaldas Saksamaa ajaleht Bild. Väidetavalt oli nimetatud vahejuhtumit kajastanud ka Briti tabloid The Sun, samuti olevat sellest rippunud videolõigud YouTube’s ja ühel Hollandi veebilehel.

2008. aasta jaanuaris viis keegi kaarele voodi ning sellesse «seksima» kumminukud. Kaarsillal tehtu oli nii põnev, et toimunut kajastas isegi Saksamaa ajaleht Bild. Samuti jõudis uudis Inglismaa meediasse. Pilti ühte heitnud nukkudest saab näha SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles