VIDEO Nimekas India staar väntab otse Tallinna vanalinnas värsket filmi

Elu24
Copy
Hollywoodi peal oli suisa India lipp.
Hollywoodi peal oli suisa India lipp. Foto: Kuvatõmmis

Legendaarse vanalinna ööklubi ees nähti võttemeeskonda koos nimeka Bollywoodi filmistaariga. Mis sealt küll tulemas on?

India juurtega ameeriklanna Tulika on Eestis külas. Naist üllatas aga vanalinna tänavatel nähtud omamoodi meenutus otse Indiast, millest ta filmis ka videoklipi.

«Vaadake, kelle ma leidsin... Rani Mukerji filmib vanalinna tänavatel oma uut filmi,» avaldas ta jälgijatele. Videol oli näha arvukas võttemeeskond, mis tegutses otse Club Hollywoodi ees. Hoone peal võis aga märgata koguni India lippu.

Rani Mukerji
Rani Mukerji Foto: Wikipedia.org

Kuigi pole selge, mis filmiga tegemist on, mängib Mukerji peaosa näiteks järgmisel aastal ilmuvas draamas «Proua Chatterji vs Norra». Film jutustab tõestisündinud loo, kuidas Norra lastekaitse võttis ühelt India paarilt lapsed ära.

Kõrge tähelend

Mukerji on nimekas näitlejatar India filmitööstuse südamest Bollywoodist. 43-aastase näitlejanna tähelend oli kõrgeim 2000ndatel, kui ta pälvis arvukalt auhindu ning ilmus mitmes kõrgelt tasustatud staaride nimekirjas.

Veel sel aastal ostis Mukerji abikaasaga Mumbais 800 000 eurose häärberi. Samas on ta inimõiguste ning ühiskondlike probleemide hinnatud eestkõneleja – seda on kajastanud ka Mukerji varasemad filmirollid.

Eesti on viimasel ajal saanud mitmete rahvusvaheliste filmitegijate sihtkohaks. Meile tõi tuntust «Tenet», kuid hiljuti filmiti Viljandis ka õudusfilmi «Kaksik» Austraalia näitlejanna Teresa Palmeriga peaosas. Lisaks filmiti suvel meil ka Serbia krimifilmi «Besa», mille tegevus hakkab ka stsenaariumi järgi Eestis toimuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles