PAPARATSO ⟩ Hiljuti rassistlike kommentaaride pärast pisaraid valanud Lizzo säras Los Angelese tänavatel

Elu24
Copy

Nädalapäevad tagasi valas USA laulja Lizzo pisaraid, sest tagasiside tema muusikavideole oli staari sõnul rassistlik ja diskrimineeriv. Nüüd säras ta aga Los Angelese tänavatel ja pakatas rõõmust!

Lizzo jäi paparatsode kaamerasilma ette mustas topis, mille peal oli suurelt kirjas «fake boobs» ehk võltsrinnad. Ilmselt ei ürita muusik siiski väita, et käis hiljuti ilukirurgi vastuvõtul, sest fraas on pärit tema ja Cardi B hiljutisest singlist. 

Laulja nägu oli naerul ja selleks on ka põhjust – tema ja Cardi B paar nädalat tagasi ilmunud lugu «Rumors» on juba edetabelite tipus. Pärast loo muusikavideo ilmumist pühkis Lizzo pisaraid, sest sai mitmeid rassistlikke ja diskrimineerivaid kommentaare.

«See on ülekaaluliste vastu diskrimineeriv, rassistlik ja teeb haiget,» sõnas ta. «Mida ma ei aktsepteeri, on see, et te teete seda mustade naistega ikka ja jälle, eriti meie, suurte mustade tüdrukutega,» ütles Lizzo emotsionaalse otseülekande ajal Instagramis. Õnneks pole värsketel fotodel kurbusest jälgegi ning lauljanna suisa särab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles