Saa tuttavaks näitleja Bruce Willise viie imekauni tütrega

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Bruce Willis
Bruce Willis Foto: CAP/SFS/ Scanpix

Näitleja Bruce Willisel on eksnaise Demi Moore'i ja praeguse abikaasa Emma Heming Willisega kokku viis imekaunist tütart. Vaata, millised näevad Hollywoodi staari tütred välja!

33-aastane Rumer Willis on Bruce'i ja Demi vanim tütar ja esmasündinu. Rumer käib oma kuulsate vanemate jälgedes ning on samuti rajanud endale tee filmimaailma.

Tal on olnud rolle tänaseks väga tuntud linateostes, nagu «Once upon a time in Hollywood», «Now and then,» «House Bunny,» «Sorority row» ja «Striptease,» kus mängis lausa koos oma emaga.

Rumer on tegelenud lisaks näitlemisele ka modellindusega ning poseerinud tuntud moeloojate Mark Badgley ja James Mischka kampaaniates.

Hiljuti juulis poseeris Rumer koos ema Demi ning õdede Tallulah ja Scoutiga Andie Swimi ujumisriiete kampaania jaoks.

30-aastane Scout Willis on Bruce'i ja Demi keskmine tütar. Nii nagu vanem õde, on ka tema proovinud kätt näitlemises.

Lisaks näitlemisele tegeles ta koos Gus Wenneriga ka muusikaga. 2012. aastal andsid nad välja albumi, mis koosneb viiest kantriroki folkballaadist. Scout on esinenud ka üksinda, näiteks Los Angelese Bootlegi teatris.

Nüüd on ka tema astunud ühe jalaga moemaailma ning asutas 2016. aastal oma rõivabrändi nimega Scout's General.

27-aastane Tallulah on Bruce'i ja Demi noorim tütar. Ta on vaimse tervise eestkõneleja ja moedisainer, kes on loonud kaubamärgi Wyllis.

Ka tema mängis nooremana mõnes filmis, mille nimiosades mängisid tema ema ja isa. 

Nüüd sõuab noor naine aga abieluranda filmitegijast elukaaslase Dillon Bussiga. Mais kihlunud paari suhe on kestnud veidi üle aasta, kuid Instagramis kirjutas naine kihluspildi alla: «Kindlasti jah!»

Üheksa-aastane Mabel Ray on Bruce'i uue suhte esiklaps. Tema ema Emma Heming Willis jagab tütrest sageli toredaid pilte koos Mabeli noorema õe Evelyniga.

Vaadates Mabeli Instagrami lehte, tundub, et tüdruk armastab väga oma väikest õde ning veedab temaga koos palju aega. Samuti mängib tütar ka isa teleskoopidega – ehk saab temast kunagi hoopiski teadlane?

Seitsmeaastane Evelyn Penn on Bruce'i ja Emma noorim tütar. Emma Instagrami kontolt võib leida pilte Evelynist õmblemas ja uisutamas.

Kui kord küsiti Bruce'ilt, kas ta tahab ka poega saada, vastas näitleja nii: «Kui ma ajaks poega taga, oleks mul poja asemel veel viis tütart!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles