VIDEO ⟩ Linnahalli võimsat droonisõud häiris ohtlik vahejuhtum

Elu24
Copy

Tallinna Linnahalli katusel toimunud droonisõud ja NOËPi kontserti kogunes vaatama tuhandeid linlasi. Paraku ei möödunud õhtu ootamatu vahejuhtumita. Vaata videot droonisõust!

Linnahalli kohal toimus Eestis esmakordselt droonisõu, kus 500 värviliste tuledega drooni moodustasid muusika saatel taevas erinevaid ruumilisi kujundeid, pakkudes enneolematut vaatemängu. Muusikalisi elamusi pakkunud NOËPi kontsert katkestati aga ootamatul põhjusel.

Droonisõu vaatamiseks loodi Linnahalli katusele spetsiaalne piiratud ala, kuhu pääses vaid COVID-19 tõendi ettenäitamisel. Lisaks oli katusele paigutatud kõlarid, mis mängisid droonide liikumisega sünkroonis muusikat.

Kohapeal sõud nautinud linlase sõnul oli rahvast niivõrd palju, et aeti lausa minema. Katusele kogunenud inimmassi tabas aga hoopis üks kõhedam üllatus.

Raadiohääl Allan Roosileht kirjutas Instagramis, et kontsert jäi pooleli, kuna inimesed tundsin, et Linnahalli lagi hakkab sisse vajuma ja just seetõttu kamandati ka inimesed katuselt alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles