UUED TUULED ⟩ Merily ja Kirsti Timmer hakkavad kaarte panema Tartu ajaloolises hoones (1)

Elu24
Copy
Merily Timmer ja Kirsti Valdstein-Timmer.
Merily Timmer ja Kirsti Valdstein-Timmer. Foto: Terje Talts, Madis Sinivee

Mõni nädal tagasi teatas Kirsti Valdstein-Timmer, et hakkab üheskoos tütre Merily Timmeriga kliente vastu võtma Korp! Sakalale kuuluvas ajaloolises majas. Kätte on jõudnud aeg, kus tehakse viimseid viimistlusi ja valmistutakse esimeseks tööpäevaks. 

«Iga uus asi on nii põnev. Ma olen jaganud juba rõõmsat uudist, et saime Korp Sakalaga mõnusalt kokkuleppele ja meil Merilyga nüüd oma vastuvõturuum Tartus, selles imelises ajalooga majas,» kirjutas Kirsti Valdstein-Timmer tagasivaatavalt. Kaardipanija rääkis Elu24-le, et leidis täiusliku vastuvõturuumi kinnisvaraportaalist. «Otsisin Tartusse vastuvõturuumi ja lõpuks tuli see õige,» lausus ta. 

«Kaks nädalat olen tegelenud sisustuse valimise ja ostmisega,» lisas raadiohääl sealjuures. Samuti jagus Kirstil hulgaliselt tänusõnu mitmele sisustuspoele, kes aitasid tal vastuvõturuumi koduseks muuta ja tulid talle kui püsikliendile sõbralikult vastu. «Ja kui Terje imelised fotod lõuendile saavad, no siis on kõik olemas,» sõnas ta.

Terje Talts on teinud naisest mitmeid kauneid jäädvustusi, mida Kirsti on jaganud ka sotsiaalmeedias. Paistab, et mitmed neist jõuavad vastuvõturuumi seintele! 

«Igatahes... Homme stardin oma kalli kaasaga Tartu poole, veedame seal kaks päeva ja siis on ruum vastuvõttudeks valmis. Ise olen ärevalt põnevil... Nii äge on ajada oma asja, nii nagu ise näed, tahad ja tunned. Julgustan teid kõiki,» rõõmustas Kirsti ja jagas fotot uuest tööhoonest. 

Vaata pilti allpool!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles