Fotod ⟩ Pisitüdruku sünnipäeva tähistanud seltskond jättis endast RMK lõkkeplatsile maha «prügila» (1)

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Tiksoja lõkkeplatsil avanenud vaatepilt.
Tiksoja lõkkeplatsil avanenud vaatepilt. Foto: Helena Rebane/Erakogu

Neljapäeva varahommikul sattus Helena Rebane looduskaunile Tiksoja matkarajale Tähtveres. Sealt leidis ta eest grilliplatsi, mille laud oli paksult söögi ja muu prügi alla mattunud. Kõiksugu prahti leidus ka ümbruses ja maas vedeles heleroosa number kolme kujuline õhupall – ju tähistas seltskond pisipreili sünnipäeva. 

Lõkkeplatsi nähes pöördus Helena Facebooki, kus oma suurt pettumust kaaskodanikega jagas. «Sa äratad hommikul oma lapse, et te saaks hakata tegema ettevalmistusi tema toredaks õuesünnipäevaks. Sa räägid talle, kuidas te ostate roosad südametega kõrred, kaunistused ja õhupallid. Kuidas te lähete linnaäärsesse metsa, mille RMK just korda tegi. Räägid, kuidas te saate seal mänguväljakutel mängida, trenni teha, koertealal koeri vaadata, seenelistele ja tervisesportlastele lehvitada, olla mõnusalt looduses...» kirjeldas Helena. 

Näiliselt lõbusa sünnipäevapeo muudab mõruks fakt, et tüdruku vanemad head eeskuju ei näidanud. «Siis sa näitad talle, kuidas emme-issi end täis joovad, suitsetavad, prahi suvaliselt maha viskavad, autost muusikat lasevad, lärmavad, rahu rikuvad ja siis kõik oma laga lihtsalt maha jätavad,» sõnas ta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles