NAGU KAKS TILKA VETT ⟩ Hollywoodi staar The Rock leidis «kadunud kaksikvenna»

Elu24
Copy
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson Foto: SCANPIX/REUTERS

Hollywoodi filmitäht Dwayne Johnson, tuntud ka kui The Rock, jagas sotsiaalmeedias üllatust, kui äravahetamiseni sarnane on temaga USA politseiametnik. 

Johnsonit ja korrakaitseametnikku hakati võrdlema pärast seda, kui Alabama osariigi politseijaoskond postitas oma Facebooki lehele foto politseinik Eric Fieldsist, kirjutab Mirror. Meeste hämmastav sarnasus pani ka sotsiaalmeedia kihama. «Kas te tahate mulle öelda, et see pole The Rock?» oli üks Twitteri kasutaja segaduses. Teine aga naljatas: «Ma vist näen topelt.»

Politseinik tunnistas, et teda aetakse tihtipeale filmitähega segi, ent ta ei lase end sellest häirida. «Teen hea meelega inimestega pilte, et neid mitte alt vedada ja halvasti tundma panna. Kuigi pildi küsimine on meelitav, on see siiski küllaltki närvesööv,» sõnas Fields, tunnistades, et mängib tihtipeale kaasa. «Ma ei taha kellelegi pettumust valmistada.» 

«Mul on hea meel, et saan osa olla kellegi õnnest ja naerust, aga tahan siiski olla mina ise,» tõdes politseinik.

Sarnasus politseinikuga hämmastas ka näitlejat, kes kirjutas Twitteris: «Oh kurat! Vau.» Sealjuures lisas ta, et vasakpoolne kutt on palju lahedam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles