Galerii: täna jõuab kinno «I Could Never Be Your Woman» («Sulle naiseks ma ei tule»)

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «I Could Never Be Your Woman» («Sulle naiseks ma ei tule»)
Kaader filmist «I Could Never Be Your Woman» («Sulle naiseks ma ei tule») Foto: outnow.ch

Täna esilinastub romantiline komöödia «I Could Never Be Your Woman» («Sulle naiseks ma ei tule»), mis räägib riskidest, mida armastus meid võtma sunnib.

Rosie (Michelle Pfeiffer) on 40-aastane üksikema, kelle elu pole hetkel kuigi roosiline. Tema toodetav komöödiaseriaal on raskustes ning ta boss (Fred Willard) tahab selle vahetada odava tõsieluseriaali vastu.

Lisaks sellele kasutab Rosie assistent Jeannie (Sarah Alexander) iga võimalust tema jalgealuse õõnestamiseks. Eraelus ei lähe sugugi paremini: eksabikaasa (Jon Lovitz) valmistub uue naisega isaks saama ning tütar Izzie (Saoirse Ronan) pea on segi ajanud üks tema klassi «paha poiss».

Ühel päeval aga jalutab andekas noor näitleja Adam (Paul Rudd) otse proovivõtetele ning Rosie südamesse. Ent LA-s vaadatakse eriti viltu, kui keskikka jõudnud naised alustavad suhet endast tunduvalt noorema mehega.

Rosie võitlebki oma tunnetega, kuid Adam ei anna alla. Ta meeldib isegi Izziele. Kas saaks veel paremini minna? Kindlasti mitte, kui Jeannie selleks midagi teha suudab…

Filmi lavastas Amy Heckerling ning alla 12-aastastele on see mittesoovitatav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles